LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde söker fru-paret gifte sig – sålde ringen efter inspelningarna

19 maj, 2024 
Maria Broberg
Louise Löfgren var med i Bonde söker fru 2011 där hon fann kärleken i Pär-Ola Nyström.
Paret gifte sig några senare framför tv-kamerorna men relationen höll inte.
Nu berättar Louise vad hon gjorde med förlovningsringen efter uppbrottet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian Bauer

Hästbonden Pär-Ola Nyström skapade stora rubriker när han medverkade i Bonde söker fru 2011. Under programmets gång fann han kärleken i Louise Löfgren.

Kort därefter ägde parets storslagna bröllop rum i Lindome kyrka och tv-kamerorna fångade hela ceremonin som sändes på bästa sändningstid.

Men relationen mellan Pär-Ola och Louise tog slut 2013. Nu berättar Louise i podden Ridsportpodden Island om den turbulenta tiden och vad hon gjorde med ringen efter uppbrottet.

Louise gifte sig i Bonde söker fru – sålde vigselringen

Hela 1,2 miljoner tittare såg när Pär-Ola och Louise gifte sig med varandra, men enligt henne var det ganska tufft att släppa in media på det sättet.

– Det blev en fruktansvärd mediahets, samtidigt var det lite kul såklart men lite tufft också, berättar Louise i podden.

Louise berättar därefter att hon och Pär-Ola hade skämtat till varandra att de skulle förlova sig under sin Bonde söker fru-resa till Marocko. Detta ledde till att tv-produktionen filmade när de köpte sina ringar under resan och sedan utvecklades allt till att hela bröllopet skulle sändas på tv.

Annons

På grund av att bröllopet skulle sändas på tv fick Louise och Pär-Ola en del saker sponsrade till sitt bröllop, däribland Louise bröllopsklänning.

– Min klänning kostade 40 000 kronor men den blev sponsrad för att vi filmade i bröllopsaffären. Så då fick jag den klänningen.

Men Louise har inte kvar klänningen, utan den lämnade hon tillbaka. Ringen däremot, sålde Louise vid ett senare tillfälle.

– Idag är guld väldigt mycket mer värt än vad det var för tolv år sedan, men den sålde jag. Men det var inte mycket jag fick.

FOTO: TT

Annons