Bonde-Louise Löfgren visar upp nya pojkvännen Sebastian

01 apr, 2021 
AvOla Lagerström
Louise Löfgren med ex-maken Pär-Ola Nyström och nya pojkvännen Sebastian Benje.
Hur lever Louise Löfgren 10 år efter Bonde söker fru? Här berättar hon!
✔︎ Skilsmässan med bonden Pär-Ola slutade i öppet bråk: ”Hysteriskt”.
✔︎ Visar upp 7 år yngre pojkvännen Sebastian – udda sättet de träffades på: ”Han har allt”.
✔︎ Nya bröllopsplanen – efter att TV4 betalade det förra på 400 000 kronor.
Annons
Fem bönder från "Bonde söker fru" vi aldrig glömmer
Fem bönder från "Bonde söker fru" vi aldrig glömmer

Sagobröllopet mellan Louise Löfgren, 38, och Pär-Ola Nyström, 47, slutade i mediecirkus, skilsmässa och bråk. Nu berättar Louise om sitt nya liv och kärleken.

Sommaren 2011 fann ryttaren Pär-Ola Nyström och hästuppfödaren Louise Löfgren varandra under tv-inspelningen av Bonde söker fru.

Snart ägde det pampiga bröllopet rum i Lindome kyrka. Turturduvorna var märkbart rörda inför ceremonin som sändes på bästa sändningstid.

– Jag skakar, viskade Louise och kysste sin Pär-Ola.

– När jag såg Louise i hennes brudklänning så kände jag bara: ”Shit, henne ska jag gifta mig med, hon är så vacker”, kvittrade Pär-Ola.

Louise Löfgren och Pär-Ola Nyström gifte sig 2011.
Louise Löfgren och Pär-Ola Nyström gifte sig 2011 – men äktenskapet sprack.

Notan för bröllopet stannade på närmare 400 000 kronor och TV4 betalade rubbet: makarnas övernattning på ett lyxhotell, vigselringarna i vitt guld samt bröllopsmiddagen för 130 personer.

Annons

– Allt filmades ju så det tycker jag inte är mer än rätt. Det är ju en tv-produktion och vi tackade ju ja för att vi fick ett bröllop som vi inte skulle kunna fixa själva, berättade Pär-Ola för Aftonbladet.

Så träffade Louise Löfgren nya pojkvännen Sebastian

Lyckan verkade total, men säg den tv-kärlek som varar för evigt. Lagom till jul 2012 ändrade Pär-Ola plötsligt sin Facebookstatus från gift till singel – och löpsedlarna avlöste varandra. Skilsmässoansökan avskrevs dock och paret försökte lappa ihop det stormiga äktenskapet, men i maj 2013 lämnades en ny skilsmässoansökan in som blev spiken i kistan för äktenskapet.

Louise Löfgren och nya pojkvännen Sebastian Benje.
Louise Löfgren och nya pojkvännen Sebastian Benje.

Sedan dess har det forna tv-paret hållit låg profil, men för Hänt tar Louise bladet från munnen och berättar om sitt nya, lyckliga liv.

Annons

– Jag har en ny kille. Han heter Sebastian Benje, är hovslagare och bara 31 år. Han och Pär-Ola är väldigt olika varandra, berättar Louise som med blandade känslor minns tillbaka på sitt tv-äktenskap med Pär-Ola.

– Från min sida var det äkta kärlek. Det tror jag att det var även från hans sida, men det var en hysterisk tid. När jag läser alla gamla artiklar så kan jag garva åt alltihop, men skilsmässan var faktiskt rätt jobbig. Jag upplevde att Pär-Ola var väldigt arg på mig. Då hade jag gjort stora uppoffringar för honom, jag hade släppt allt i Göteborg och flyttat hem till honom i Laxå. Jag kommer inte ihåg exakt varför vi inte kom överens, men vi var verkligen sjukt olika, summerar Louise som sedan dess inte sett röken av Pär-Ola.

I stället har hon allt fokus på Sebastian.

– Han är snygg, rolig och trevlig. Han har allt och vi har det jättefint ihop. Jag har aldrig varit lyckligare, försäkrar Louise och avslöjar att de känt till varandra i åratal.

Annons

– Sebastian jobbade hos mig när jag var i 25-årsåldern. Då var han inte ens myndig. Han tyckte att vi skulle bli ihop, men jag tyckte att han var alldeles för ung! För tre år sedan möttes vi igen, den här gången på ett hästevenemang, och då blev vi ihop.

Nu, tio år efter alla turer med Pär-Ola, hoppas Louise få stå brud igen.

– Jag vågar gifta mig igen! Även Sebastian som också varit gift. Jag hoppas att han ska fria en vacker dag, men vi brukar skämta om att han kommer få svårt att toppa mitt tv-bröllop. Han får väl landa med helikopter i vår trädgård, fnissar Louise.

– När jag tänker på Pär-Ola idag så känner jag ingenting. Jag är inte arg längre.

Foto: TT & Privat

Annons