TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Louie Marti visar upp bebislyckan – efter uppbrottet från Magdalena

03 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Magdalena Graaf och Louie Marti
Nyligen kunde Magdalena Graaf bekräfta uppbrottet från Louie Marti.
De båda har tidigare sagt att de fortfarande är goda vänner.
Nu visar Louie upp bebislyckan – bara två veckor efter uppbrottet.
Annons
Magdalena Graaf om Alex Schulman: ”Pirrig”Brand logo
Magdalena Graaf om Alex Schulman: ”Pirrig”

Fram tills nyligen var Magdalena Graaf, 47, och Louie Marti, 44, ett par. Under hösten har det spekulerats vilt om Magdalena och Louie fortfarande var tillsammans. Följarna tyckte att paret syntes för lite ihop, vilket var startskottet till ryktet om deras uppbrott. Till slut kunde Magdalena bekräfta att paret de facto gått skilda vägar.

Trots uppbrottet är paret fortfarande goda vänner, vilket Magdalena poängterade i samma inlägg som hon bekräftade deras uppbrott.

Jag och Louie är världens bästa vänner. Kärleken tog slut för ett par månader sedan. Vi umgås och hänger, men som kompisar”, skriver hon och fortsätter:

Vi jobbade för mycket, jag har mina barn varannan vecka och Louie bor 1/1.2 timma härifrån. Kärleken rann ut i sanden och blev till vänskap. Vi får se vad framtiden har i sitt sköte.”

Annons

Louie Martis ord om uppbrottet från Magdalena Graaf

– Alltså jag och Maggan. Vi ser färger som ingen annan ser. Vi har en väldigt stark kemi, vi är såhär lite olika, men samtidigt väldigt lika. Vi är väldigt goda vänner, vi har väldigt mycket gemensamt. Jag är nog fortfarande lite kär i henne, berättade Louie till Hänt då.

Trots de starka känslorna berättar Louie att det var ett gemensamt beslut. Samtidigt dementerar han ryktena om att han träffat någon ny.

Louie Marti visar upp bebislyckan

Nu har Louie publicerat en video på Instagram med en bebis i famnen, iklädd en tröja från hans eget klädmärke.

– Jag älskar det här, alltså på riktigt, det här är så jävla roligt. Får jag ge henne en puss?, säger Louie i videon och pussar på bebisens kind.

Bebisen är dock inte Louies utan tillhör en av hans kollegor, vilket Louie förtydligar under videon.

"Våran första bebis model av tröjan @malarazacrew. En bebis som inte gillar bli pussad av farbror Louie, ägaren av bebisen är kollegan @maja_kin", skriver han

FOTO: IVARSSON JERKER/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons