ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Louie Marti talar ut om den tuffa tiden med Magdalena Graaf

12 aug, 2023 
Frida Eklöf
Moa Risberg
Magdalena Graaf och Louie Marti
Magdalena Graaf och Louie Marti har tidigare brutit en förlovning för att några månader senare förlova sig igen.
Nu berättar Louie för Hänt att paret hade en svacka under inspelningen av deras realityserie på SVT.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Louie Marti avslöjande om nya SVT programmet tillsammans med Magdalena GraafBrand logo
Louie Marti avslöjande om nya SVT programmet tillsammans med Magdalena Graaf

Det var år 2020 som kärlekssagan mellan influencern och modellen Magdalena Graaf, 47, och skådespelaren Louie Marti, 45, började. Det hela startade när Louie läste Magdalens bok och han direkt kände att han kunde relatera till hennes historia.

Därefter blev turturduvorna snabbt ett par och i oktober 2021 friade Louie till Magdalena, men det var under hösten ett år efter frieriet som som det plötsliga beskedet att de valt att gå skilda vägar kom.

Louie Marti talar ut om den tuffa tiden med Magdalena Graaf

Och visst var det så, i april tidigare i år blev Louie och Magdalena tillsammans igen och de förlovade sig på nytt.

Precis innan paret separerade under 2022 var de aktuella med att spela in realityserien Typiskt romer till SVT. Men allt var inte så bra som det såg ut bakom kameran.

Annons

I ett inlägg på Instagram beskriver Louie lyckan över att serien är nominerade till Kristallen 2023, men han berättar även hur de kämpade i relationen.

”Vi var I en svacka i vårt förhållande medan vi filmade! Det ser man tydligt i serien. Men vi kämpade och lyckades.”, skriver Louie.

När Hänt frågar Louie om den omtalade svackan påverkade serien något berättar han att de gjorde slut flera gånger under inspelningen.

– Ja verkligen. Alla runtomkring oss hade verkligen kämpigt med oss. Vi gjorde slut ett par gånger under inspelningen. Men alla bakom kameran visste att vi skulle bli tillsammans igen. Vi är två starka karaktärer och har en tuff bakgrund bakom oss båda två, säger han till Hänt.

Det ska Magdalena Graaf och Louie Marti heta i efternamn

I nuläget är planen att Magdalena ska heta Magdalena Marti Graaf och att Louie ska heta Louie Marti Graaf. Men det finns däremot ett problem, att det egentligen inte är enligt Louies traditioner.

– Jag är ju spanjor och rom och vi tar ju aldrig kvinnans namn. Vi ska heta Marti Graaf båda två. Så då sa jag faktiskt att allting är förhandlingsbart. Så om det nu blir så att jag tar hennes namn så ska jag ju såklart ringa till alla Graafs och fråga om det är okej att jag bär deras namn, har Louie tidigare sagt till Hänt:

– Jag är ju som sagt gammalmodig och då vill jag ju ha ett okej från alla Graafs.

FOTO: Karin Törnblom/TT, SVT Play

Annons