ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Louie Marti avslöjar kravet från exet Magdalena Graaf: “Sanningen är…”

28 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Louie Marti och Magdalena Graaf
Efter nästan två år tillsammans har nu Magdalena Graaf och Louie Marti gjort slut. Nu berättar han om kravet från exet.
– Magdalena tvingade mig, säger Louie.
Annons
Louie Marti avslöjar sanningen – därför köpte han sin herrgårdBrand logo
Louie Marti avslöjar sanningen – därför köpte han sin herrgård

Magdalena Graaf, 47, och Louie Marti, 44, är inte längre ett par, det berättade Magdalena nyligen i ett inlägg på sin blogg. Efter snart två år som par har de alltså gått skilda vägar och brutit upp sin förlovning.

”Jag och Louie är världens bästa vänner. Kärleken tog slut för ett par månader sedan. Vi umgås och hänger, men som kompisar”, skrev Magdalena på bloggen.

Därför gjord Magdalena Graaf och Louie Marti slut

Efter att det spekulerats om parets uppbrott svarade till slut Magdalena på ryktena som uppstått efter att de inte synts tillsammans.

I inlägget förklarade hon att orsaken till hon och Louie inte längre är tillsammans beror på att de haft svårt att få ihop livet som särbo med barn och jobb.

Annons

”Vi jobbade för mycket, jag har mina barn varannan vecka och Louie bor 1/1.2 timma härifrån. Kärleken rann ut i sanden och blev till vänskap. Vi får se vad framtiden har i sitt sköte.”

Men trots uppbrottet skiljs de åt som vänner och hon avslutar inlägget med att hylla ex-fästmannen.

”Louie är världens bästa! En oerhört omtänksam man. Vi har haft två helt fantastiska år ihop. Livslång vänskap och en bra axel och vän att vända sig till när livet knackar FÖR oss båda”, skrev Magdalena.

Louie Marti om exet Magdalena Graafs krav

Nu har det gått en tid sedan det forna paret gick skilda vägar och nu avslöjar Louie kravet han tidigare fått från ex-fästmön.

Magdalena som länge har varit ambassadör för kosttillskott tyckte att Louie skulle få i sig mer vitaminer, något som han nu berättar om på sin Instagram. Och även fast paret gjort slut fortsätter han, trots att han tidigare blivit tvingad.

– Jag ska berätta en sak för er. Jag är jätteärlig nu med det här, Magdalena Graaf tvingade i mig de här tabletterna som hon säljer och nu för tiden när det är slut mellan oss så behöver jag inte äta dem längre. Men sanningen är att jag gör det fortfarande. De är faktiskt väldigt bra, man får bra hy och de vitaminer man inte får i sig annars, säger Louie i en story på sin Instagram.

FOTO: SVT, Jerker Ivarsson/Aftonbladet/TT

Annons