LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Det kommer Lotta Engberg och doktor Mikael inte överrens om – okända bråken

21 sep, 2023 
Jonna Lawaetz
Lotta Engberg och doktor Mikael Sandström är ett av Sveriges hetaste kändispar som ofta syns ihop med ett leende på läpparna.
Nu berättar Mikael om parets bråk.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattanBrand logo
Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattan

Lotta Engberg, 60, och Mikael Sandström, 65, började dejta för flera år sedan och än är kärleken stark. Idag är paret sambos, i mars 2021 slog turturduvorna till på ett gemensamt hem i Mölnlycke i Göteborg. Trots båda deras hektiska jobbscheman umgås de gärna med varandra så fort de får en lucka.

På sin lediga tid gillar paret att åka på härliga resor tillsammans där de njuter av att spela golf och äta god mat. Och för bara några veckor sedan dök de upp på den prestigefulla galan Kristallen tillsammans.

Det kommer Lotta och doktor Mikael inte överrens om

Paret verkar vara upp över öronen förälskade i varandra och njuter av livet tillsammans. Men trots det så uppkommer det givetvis bråk och meningsskiljaktigheter i en relation. Något som Mikael tidigare har berättat om i en intervju med Amelia.

Annons

– Vi bråkade kanske lite i början, innan vi hade lärt känna varandra riktigt. Det kunde till exempel handla om barnuppfostran, eftersom vi ju båda har barnbarn. Om hur man ska göra och vad man kan säga till barn och liknande. Det var inga stora saker, men vi pratar ju väldigt mycket så det är klart att man inte är överens om allting. Det är ju en del av tjusningen också, sa han då till tidningen.

Men bråken handlar aldrig om pengar, för den ekonomiska delen har de redan kommit på en plan som fungerar för dem.

– Nej, det händer inte. Vi har en del av ekonomin gemensam, och en del som är delad.

Lotta och Mikaels mysiga sommar ihop

Bråken är ingenting som påverkade parets sommarsemester. Lotta hade haft en minst några intensiva månader på jobbfronten, då hon varje måndag stått på Lisebergsscenen och programlett Lotta på Liseberg som i år firar 20 år.

Annons

Efter de hektiska månaderna passade hon på att njuta av lite ledighet tillsammans med Mikael.

På bilderna syntes Mikael sittandes framför brasan och att semesterboendet är ett ställe där paret kan njuta av lugnet var tydligt. Tidigare har det dock varit på tal om att de ska köpa sig ett ställe utomlands också, närmare bestämt i Spanien, men om det blir av återstår att se.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons