lotta engberg

Lotta Engberg och doktor Mikaels kärlekslycka – nya bilden bekräftar allt

Lotta + Mikael

Lotta Engberg och Mikael Sandström har varit ett par sedan 2020.
Tre år senare sprudlar kärleken fortsatt och en ny bild på paret avslöjar den stora lyckan!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström
0:43

Efter reklamen: Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström

(0:43)

Slå på ljud

Lotta Engberg, 60, och Mikael Sandström, 65, började dejta för flera år sedan och än är kärleken stark. Idag är paret sambos och umgås gärna med varandra så fort de får en lucka i sina hektiska jobbscheman.

Under måndagens Kristallen-galan fanns de både på plats. Även om Mikael egentligen inte var nominerad i något fanns han självklart på plats för att stötta sin kärlek. Lotta var nämligen en del av livesändningen då hon skulle dela ut pris.

Mikael Sandströms drag under Lotta Engbergs kärleksframträdande på scenen

Lotta hade fått äran att dela ut pris i den helt nya kategorin "årets kärleksreality". Inför prisutdelningen sjöng Lotta passande nog sin egen låt Kär och galen. Det blev ett härligt och sprudlande nummer som artisten bjöd på

– Man kan bli helt sjukt kär, så där att att man måste skaffa sig en doktor, sa Lotta efter framträdandet medan kameran zoomade in på hennes sambo Mikael som satt i publiken.

Mikael hade då ett stort hjärta framför sig med texten "Lotta” vilket ledde till jubel och applåder bland publiken.

Lotta och Mikael gick även tillsammans på galans röda matta och fångades på bild ihop. En bild där det fullkomligt lyser om de två.

Mikael och Lotta

Kärleken sprudlade mellan turturduvorna på röda mattan. Foto: TT

Lotta och Mikaels mysiga sommar ihop – bilderna från lyxiga sommarhuset

Att paret haft en fantastisk sommar råder det inga tvivel om. Lotta delade nyligen med sig av bilder från Mikaels lyxiga landställe där paret syntes njuta av villan som ligger vid havet på Västkusten.

På bilderna syntes Mikael sittandes framför brasan och att semesterboendet är ett ställe där paret kan njuta av lugnet var tydligt. Tidigare har det dock varit på tal om att de ska köpa sig ett ställe utomlands också, närmare bestämt i Spanien, men om det blir av återstår att se.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN