LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Erik Haag bekräftar: Hade sex med Lotta Lundgren på jobbet

15 jan, 2024 
Erik Haag och Lotta Lundgren
Erik Haag och Lotta Lundgrens relation har kantats av rykten och skapat många rubriker genom åren.
När Erik gästade Fördomspodden erkände han att han och flickvännen hade sex när de spelade in ett av sina första program ihop.
Så här lever kändisparet idag!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Intervju: Tony Andersson om viktbråket med Martina HaagBrand logo
Intervju: Tony Andersson om viktbråket med Martina Haag

Erik Haag, 56, och Lotta Lundgren, 52, träffades 2010 när de spelade in SVT-programmet Landet brunsås.Två år senare gjorde de succé med en annan satsning på samma kanal, nämligen Historieätarna.

2013 genomgick både Lotta och Erik skilsmässor på varsitt håll. Erik var nämligen tidigare gift med författaren Martina Haag, 59, och Lotta var gift med Martin Johansen, som alltså är pappan till hennes två barn. I samband med detta började det ryktas om att det var en romans mellan Lotta och Erik som låg till grund för skilsmässorna, men det är något de aldrig kommenterat.

Hösten 2016 lät Lotta Lundgren och Erik Haag meddela att de funnit kärleken i varandra och att de är ett par.

Erik Haag bekräftar: Hade sex med Lotta under SVT-inspelningen

När Erik gästade Fördomspodden för snart ett år sedan bekräftade han att han och Lotta hade sex under inspelningen av Historieätarna. Han erkände detta när Emil Persson skojade om att programmet hade kunde heta Historieknullarna.

Annons

– Vad heter det... ja... eh ja, blev svaret från Erik Haag, som sedan blev tyst.

Det blev uppenbarligen lite stel stämning i poddstudion därefter.

– Kul, konstaterade Emil, varpå Erik svarade:

– Ja... kul.

Erik Haag undvek sedan att prata mer om den saken. Men uppenbarligen var kemin mellan Erik och Lotta något som även gått hem hos tittarna, eftersom de efter Historieätarna fått mängder av tv-uppdrag ihop. De har gjort program som Big bang, En smak på livet och dessutom varit julvärdar i SVT 2017.

Så lever Lotta Lundgren och Erik Haag idag – är särbor varannan vecka

14 år har passerat sedan Erik och Lotta träffades. Idag har de en riktig bonusfamilj med en lite annorlunda lösning. Paret bor ihop varannan vecka i ett hus på Mörkö, i Stockholms skärgård. När Lotta har barnen bor hon istället i Midsommarkransen, söder om Stockholm.

Annons

Det verkar inte som att Erik och Lotta har planer på att flytta ihop på heltid medan barnen fortfarande bor hemma. Inte heller bröllop har varit på tapeten. I december 2022 uppmärksammade dock följarna att Lotta Lundgren syntes med en ring på vänster ringfinger, men att det skulle röra sig om en förlovningsring dementerade hon snabbt.

Den ringen fick jag i julklapp redan 2016 så den har varit med ett tag”, skrev Lotta Lundgren i ett meddelande till Hänt då.

Trots att Lotta och Erik inte har valt att gå den traditionella vägen ser det ut som att de är riktigt lyckliga ihop. På Instagram får vi titt som tätt se uppdateringar från deras vardag ihop på Mörkö.

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons