ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lotta Engbergs nya jobb bekräftat – leder allsången efter Lotta på Liseberg-succén

23 aug, 2023 
Lotta Engberg
Lotta Engberg har precis avslutat en hel Lotta på Liseberg-sommar men nu står det klart att ytterligare allsång väntar för artisten.
Här är hennes nya uppdrag!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael SandströmBrand logo
Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström

Lotta Engberg, 60, har under sommaren haft lite ledigt från Bingolotto men nu närmar sig premiären med stormsteg. Nytt för säsongen är däremot att Lotta kommer leda programmet ihop med Daniel Norberg, 33, istället för Stefan Odelberg, 49.

Sommarsemester har det däremot knappt blivit då Lotta lett Lotta på Liseberg varje måndag de senaste månaderna. Nyligen var det säsongsavslutning och sedan dess har Lotta synts njuta av sommaren. På sociala medier har hon delat med sig av bilder från svampplockning och landetmys.

Lotta Engbergs nya jobb – leder allsång

Nu står det dock klart att Lotta har ett helt nytt uppdrag att ta sig an. Hon ska nämligen leda allsång under en båtmässa i Göteborg i helgen.

Annons

”Vi har en båtmässa som pågår hela helgen på vår marina. På lördag så kommer Lotta och kör en allsång på marinan ihop med Partypatrullen. Hon kommer köra 2 set med cirka 5 sångar i varje. Då har vi gjort en scen på vår brygga på marinan”, skriver arrangören Edmund Jensen i ett mejl till Hänt.

Lotta Engberg tillbaka på scenen – julkonserten med Bettan

Något som är säkert är att Lotta ständigt har nya projekt i rullning. I vinter ska hon för första gången på länge ut på turné. Det är tillsammans med bästa vännen Elisabeth ”Bettan” Andreassen, 65, som Lotta sätter upp en julshow.

– När frågan dök upp så var det bara: ”ja!”. Ju äldre man blir desto roligare vill man ha det. Det var verkligen självklart. Hade det varit vid något annat tillfälle så hade det nog blivit nej, har Lotta tidigare sagt om turnén.

Martin Lindqvist, känd från Vikingarna ska även han med på turnén och har tidigare berättat för Hänt om förväntningarna.

– Det är verkligen jättekul och ska bli väldigt trevligt. Det blir fantastiskt kul och vi ska ut och åka till massa kyrkor, sa då Martin.

FOTO: TT

Annons