Lotta Engbergs markering mot doktor Mikael

Lotta Engbergs markering mot doktor Mikael
Under våren har en flirt ägt rum mellan Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandström.
Nu visar en ledtråd okända detaljen mellan Lotta och Mikael.
Annons

Under våren syntes Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 62, som hastigast i TV4:s Let´s dance. Han hade längtat efter att få svänga sina lurviga i tv och till och med tagit tjänstledigt för att ha tid att träna.

Annons

Men så slog Coronaviruset till och allt förändrades. Mikael Sandström bestämde sig för att hoppa av Let´s Dance för att gå tillbaka till sitt arbete inom vården.

Under final-avsnittet av Let´s dance dök han dock upp för ett framträdande. Då frågade programledarna hur det går med dejtandet av Lotta Engberg, 57.

– Det går fint, svarade han hemlighetsfullt.

Annons
År 2008 var det Lotta Engberg som programledde Bingolotto på heltid. Foto: Roger Lundsten
/TT

Så vad handlar Soldoktorns och Lotta Engbergs flirt om?

Det hela började när dansbands-sångerskan och programledaren sa i en intervju att hon kunde tänka sig en romans med Mikael Sandström.

Lottas uttalande väckte uppmärksamhet – och från Soldoktorn själv var det positivt.

– Det är väl en bra början, är det inte det? Det var modigt av henne. Jag tror inte att hon sa det bara för uppmärksamhetens skull, har han sagt till Expressen.

Dejtplaner under våren

Lotta Engberg och Mikael Sandström har under våren pratat i telefon och skickat sms till varandra. I slutet av maj sa också Mikael Sandström att de har planer på att träffas och att han ska bjuda ut Lotta på en dejt.

Annons

– Det finns planer, det är klart jag ska träffa henne. Vi har pratat och sms:at. Hon är längre än två timmar bort, men jag ska nog åka och se till mitt sommarställe på Västkusten. Jag får försöka få till det! Jag ska fråga Lotta om en dejt, så får vi se vad hon säger, sa han då.

Soldoktorn
Mikael Sandström är mest känd som ”Soldoktorn” i TV4:s Nyhetsmorgon.

Sedan dess har det varit ganska tyst om Lotta Engbergs och Mikael Sandströms romans. Men för den som tittar noga finns ledtrådar om relationen.

På Instagram har Mikael Sandström över 32 000 följare. Han själv följer bara 30 personer. En av dem är Lotta Engberg.

Lotta å sin sidan har runt 8500 följare och följer själv endast 37 personer. Men på hennes följarlista är det en person som saknas. Nämligen Soldoktorn själv.

FOTO: Roger Lundsten/TT, TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…