LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lotta Engbergs avsked till fansen – bekräftar beslutet: ”Snart slut”

18 dec, 2023 
Lotta Engberg
Lotta Engberg har haft en fullspäckad början på vintern då hon stått på scenen efter en lång tid ifrån.
Men nu närmar sig slutet, det bekräftar hon i ett inlägg på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael SandströmBrand logo
Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström

Lotta Engberg, 60, hade härom veckan premiär för sin julshow som hon gör med Elisabeth "Bettan" Andreassen, 65. På Instagram story visade Lottas sambo Mikael Sandström, 65, upp ett klipp där Lotta stolt berättat om glädjen över premiären och den kärleksgåva hon fått av Mikael. Han hade då köpt blommor.

Mikael Sandström om Lotta Engbergs framgångar: ”En strålade julekväll”

När Hänt sedan pratade med Mikael berättare han om Lottas storslagna premiär.

”Det var en strålande julekväll.Värsta busvädret ute, julvärme inne. Jag var nervös för allt, vilket det inte fanns några skäl till. Det var fullsatt och Bettan och Lotta levererade förstås, egentligen ingen överraskning. En verkligen innerlig och varm konsert. En stor överraskning var dock de övriga deltagarna i ensemblen Perra och Martin som var lysande även de”, skrev då Mikael i ett meddelande till Hänt.

Annons

Att Lotta skulle ställa sig på scenen igen för en julshow var inte helt väntat. Tidigare har hon nämligen sagt att hon lagt ner den delen av karriären och istället valt att fokusera på programledarbiten.

– På något sätt så har jag liksom tagit bort det ur mitt liv. Samtidigt är det inte så för jag står ju och sjunger på Liseberg också. Men solist-Lotta tackade nog för sig för länge sen faktiskt, för ganska många år sedan, sa Lotta i Mix megapol hösten 2022.

Men i våras blev det klart att Lotta och Bettan skulle turnera tillsammans.

– När frågan dök upp så var det bara: ”Ja!”. Ju äldre man blir desto roligare vill man ha det. Det var verkligen självklart. Hade det varit vid något annat tillfälle så hade det blivit nej, sa Lotta till Expressen när julshowen avslöjades.

Lotta Engbergs besked till fansen – nu är det över

Nu har duon kört på hela december och snart är det dags att säga hejdå till fansen. På Instagram skriver Lotta själv om resan som nu närmar sig sitt slut, detta ihop med en bild på henne och Bettan.

”Kvällens finaste. Snart slut på hela denna musikaliska resan. Men nästa vinter då? Vad tycker ni?”.

Bland kommentarerna är det tydligt att fansen gärna ser Lotta på scenen mer framöver.

FOTO: TV4/TT

Annons