LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Därför saknas Kikki Danielsson vid Lotta och Bettans sida: ”Hon hade nog inte kunnat”

05 nov, 2023 
Lotta Engberg och Elisabeth ”Bettan” Andreassen gör en efterlängtad comeback på scen tillsammans – 20 år efter succégenombrottet med ”Kikki Bettan & Lotta”.
När duon nyligen gästade Nyhetsmorgon kunde de berätta varför inte Kikki Danielsson är med denna gång.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”Brand logo
Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”

Lotta Engberg, 60, Elisabeth ”Bettan” Andreassen, 65, och Kikki Danielsson, 71, är en trio som de flesta nog minns. Tillsammans har de gjort flera klassiker som de flesta har hört. Men 20 år efter succégenombrottet återförenas Lotta och Bettan på scenen – utan Kikki.

Lotta och Bettan om nya julturnén – berättar om lyckan

Duon var nyligen med i Nyhetsmorgon för att prata om den stundande julturnén som kommer ta Lotta och Bettan runt om i Sverige och även Norge.

– Det är en julkonsert kan man säga. Vi har blandat in ganska mycket av de klassiska låtarna.

Lotta och Bettan har en lång vänskap och har funnits i varandras liv i 40 år. Men någon som Lotta inte har umgåtts lika mycket med är Kikki Danielsson. Året var 2004 när trions framgångssaga tog slut, då bröt gruppen upp. En av orsakerna vid tidpunkten var Kikkis alkoholproblem, något som de alla pratat öppet om.

Därför saknas Kikki Danielsson på turnén med Lotta och Bettan

Annons

– Nej, vi umgås inte med varandra. Och det har vi faktiskt aldrig gjort. Sedan har vi ju spelat hur mycket som helst tillsammans, sa hon då till Expressen och förklarade att de bor väldigt långt ifrån varandra.

När programledaren Jenny Alversjö kommer in på att Kikki saknas denna gång berättar Bettan om anledningen:

– Nej hon har sin egna karriär nu, hon har en jättefin karriär. Jag tar av mig hatten för Kikki som är igång med nya countryplattor och jobbar med Sulo. All ära till henne för det. Så hon hade nog inte kunnat vara med här nu, hon har en jätte karriär själv.

FOTO: TT

Annons