ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Doktor Mikael bryter tystnaden om relationen till Kikki Danielsson

13 okt, 2023 
Lotta Engberg, Mikael och Kikki
Mikael Sandström och Lotta Engberg umgås flitigt med artisten Elisabeth ”Bettan” Andreassen.
Men hur der egentligen tv-doktorns relation till Kikki Danielsson ut? Det avslöjar han nu för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattanBrand logo
Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattan

Lotta Engberg, 60, Elisabeth ”Bettan” Andreassen, 65, och Kikki Danielsson, 71, är en trio som de flesta nog minns.

Tillsammans har de gjort många klassiker men i år ger sig Lotta och Bettan ut på julturné utan Kikki.

Därför umgås inte Lotta och Bettan med Kikki privat

Sedan ett par år tillbaka är det faktiskt så att Lotta och Bettan synts umgås främst de två. Året var 2004 när trions framgångssaga tog slut, då bröt gruppen upp. En av orsakerna vid tidpunkten var Kikkis alkoholproblem, något som de alla pratat öppet om.

Lotta har tidigare förklarat att hon och Kikki egentligen aldrig umgåtts privat utan att de bara arbetat ihop.

– Nej, vi umgås inte med varandra. Och det har vi faktiskt aldrig gjort. Sedan har vi ju spelat hur mycket som helst tillsammans, sa hon då till Expressen och förklarade att de bor väldigt långt ifrån varandra.

Annons

Bettan däremot är en av Lottas allra bästa vänner och duon ses flitigt. Nyligen avslöjade Bettan i TV4 att även hennes sambo blivit bästa vän med Lottas sambo Mikael Sandström, 65.

– Vi skrattar och vi har det fantastiskt. Inte nog med det så har våra killar Mikael och Øystein har också blivit bästa vänner, sa då Bettan i Efter fem.

Mikael Sandströms ärliga ord om relationen till Kikki Danielsson idag

Att Bettan och Mikael har blivit nära varandra har Lotta varit tydlig med är något som betyder mycket för henne. Men hur ser då Mikaels relation till Kikki ut? I en intervju med Hänt berättar han nu hur det ligger till.

Ni umgås mycket med Bettan, umgås ni med Kikki också?

– Nej inte alls, jag har aldrig träffat henne. Så jag har ingen relation så till henne. Hon är väl upptagen, hon var väl med i Nyhetsmorgon med någon bok för ett tag sedan har jag för mig, säger Mikael till Hänt.

FOTO: TT

Annons