LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tilde de Paula om Mikael Sandströms drag mot Lottas bästa vän Bettan

03 okt, 2023 
Lotta och Mikael + Tilde de Paula Eby
Lotta Engbergs sambo Mikael Sandström och hennes bästa väninna Elisabeth "Bettan" Andreassen kommer väl överens.
Men nu kommer Lotta med ett avslöjade om relationen som får Tilde de Paula Eby ordentligt förvånad.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael SandströmBrand logo
Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström

Lotta Engberg, 60, och Elisabeth "Bettan" Andreassen, 65, har varit bästa vänner i hela 40 års tid. I en ny intervju med Lotta i TV4:s Efter fem berättar Lotta nu om känslorna över väninnan.

– Hon finns alltid där, hon finns dygnet runt om jag skulle behöva henne idag. Hon fanns där när jag behövde henne och jag fanns där för henne när hon behövde mig.

Bettans starka hyllning om vänskapen – okända relationen mellan Mikael och Øystein

Tilde de Paula Eby, 50, som leder programmet överraskar därefter Lotta med en videohälsning. Bettan har nämligen spelat in några väl valda ord till vännen.

– Det finns så mycket fint att säga om dig. Du är min bästa väninnan, du är klok, du är ärlig, du är jäkla duktig på det du gör, det är ordning och reda på dig. Och du är en god mamma. Vi två vi har delat glädje och vi har delat sorg, vi har rest runt i världen. Vi skrattar och vi har det fantastiskt. Inte nog med det så har våra killar Mikael och Øystein har också blivit bästa vänner, säger Bettan.

Tilde de Paula Ebys chock efter Mikaels drag mot Lottas bästa vän Bettan

Att Mikael och Bettan kommit väl överens är något som varit viktigt för Lotta. Det kommer dessutom fram att Mikael varit ett fan av Bettan sedan lång tid tillbaka och därför har hennes musik spelats flitigt hemma hos Lotta och Mikael. Första gången Bettan kom på besök hade Mikael till och med förberett en present och gåvan visar sig vara ett plagg som får Tilde de Paula Eby mycket förvånad.

– Första gången hon kom hem till oss fick hon en morgonrock av honom, säger Lotta i programmet.

– Är det sant? En morgonrock, nästan olämpligt, utbrister Tilde.

FOTO:

Annons