ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför stoppas Lotta Engberg från firandet med Mikael och familjen

03 jun, 2023 
Doktor Mikael och Lotta Engberg
Lotta Engberg missar delar av doktor Mikael Sandströms planerade midsommarfirande – hon ska nämligen sända Bingolotto.
Nu berättar Mikael för Hänt om hur Lottas jobb påverkar högtiden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael SandströmBrand logo
Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström

Midsommarplanerandet är i full gång för många, lika så för kändisarna. Men för Lotta Engbergs, 60, del blir midsommar inte bara ledig tid med familjen, jordgubbstårta och dans runt stången.

Hon leder nämligen Bingolottos midsommarsändning tillsammans med Stefan Odelberg, 48. Sändningen blir säsongens sista innan Stefan tackar för sig och byts ut till Daniel Norberg, 33, under hösten.

Lotta Engberg sänder Bingolotto på midsommar – Mikael Sandström om beslutet

På grund av TV4-sändningen kan Lotta inte fira hela högtiden ute på landet, något som hennes kära sambo doktor Mikael Sandström, 64, nu berättar om för Hänt.

”Vi firar som alltid midsommar på sommarstället ute på en ö i skärgården tillsammans med mina barn och familjer, Lotta ansluter så fort det går”, skriver Mikael i ett meddelande till Hänt.

Annons

Härligt! Kommer Lottas barn också?

”Inte på midsommar, utan lite senare i sommar. Det är inget hotell jag har, det finns inte 20 sovplatser. Man tar sig dit med båt”.

Lotta Engberg ger sig ut på turné – oväntade beslutet med Bettan

Efter en härlig sommar för Lotta och Mikael väntar en spännande höst och vinter. Lotta ska nämligen ge sig ut på turné igen, för första gången på länge. Tidigare har hon sagt sig lägga artistkarriären på hyllan men nyligen avslöjades det nya beslutet kring turnén.

Tillsammans med Elisabeth ”Bettan” Andreassen, 65, gör hon comeback på scen, detta cirka 20 år efter genombrottet med ”Kikki Bettan & Lotta”. På julkonserten Lotta och Bettan – en jul tillsammans har Lotta och Bettan multimusikanterna Per Strandberg och Martin Lindqvist.

– Det är verkligen jättekul och ska bli väldigt trevligt. Det blir fantastiskt kul och vi ska ut och åka till massa kyrkor, har Martin tidigare sagt till Hänt om turnén.

Anledningen till att inte Kikki Danielsson, 71, hänger med på turnén har Lotta tidigare förklarat, den kan du läsa om här!

FOTO: TT

Annons