Lotta Engberg och doktor Mikael avslöjar stora lyckan på nya bilden

Lotta Engberg och Mikael Sandström

Lotta Engberg delar själv inte med sig av allt för mycket gällande privatlivet i Göteborg.
Men en ny bild på henne och pojkvännen Mikael Sanström visar nu den stora lyckan efter att Lotta fått en spårvagn uppkallad efter sig.
– Det känns underbart, säger Lotta i ett pressmeddelande.
0:36

Efter reklamen: Mikael Sandström om husjakten i Spanien med kärleken Lotta Engberg

(0:36)

Slå på ljud

Turturduvorna Lotta Engberg, 59, och Mikael Sandström, 64, är ett av Sveriges kanske allra populäraste kändispar.

Mycket har hänt sedan parets första dejt som gick av stapeln sommaren 2020. I november samma år låg Mikaels lyxvilla i Hallstahammar plötsligt ute till försäljning. I samband med detta avslöjade han att anledningen till försäljningen var att han och Lotta letade efter något gemensamt boende. I mars 2021 gick flyttlasset till parets gemensamma villa, som ligger i Göteborg.

Lotta Engbergs fullspäckade sommar

Inför sommaren har Mikael berättat för Hänt att paret kommer spendera en hel del tid i sär. Detta då Lotta har fullt upp med inspelningarna av succéprogrammet Lotta på Liseberg. Mikael däremot tänker sig njuta av sommaren på landstället, där han även ska skriva på sin kommande bok.

– Den är grovskriven. Nu ska den redigeras med kapitel och ordning och så. Gissningsvis blir den klar i mars nästa år ungefär, berättade Mikael tidigare i år till Hänt.

Inför den nya säsongen av Lotta på Liseberg så kom den glädjande nyheten om att programmet i år sänds med full publik. Inte nog med det härliga beskedet så har den folkkära programledaren dessutom fått en alldeles egen spåvagn uppkallad efter sig i Göteborg!

Lotta Engberg

Stora glädjen efter tystnaden

I maj fick Lotta ta emot Göteborgs Spårvägar kulturpriset för 2021, något försenat på grund av pandemin. Göteborgs spårvagnar bär namn på kända göteborgsprofiler och nu var det dags för Lotta Engbergs namn att pryda en av spårvagnarna.

– Det är naturligtvis oerhört hedrande och stort att få den här utmärkelsen och en egen spårvagn med mitt namn, säger Lotta i ett pressmeddelande via Bingolotto.

Lotta har själv även fått provköra det namngivna fordonet. Och med på plats under premiäråket fanns självklart pojkvännen Mikael som stöd.

Mikael Sandström och Lotta Engberg

– Det betyder mycket för mig. Jag är ju en flicka från Pajala, som har kommit hit och får bo i detta fantastiska Göteborg, nu ska jag få en spårvagn tillägnad mig, det känns underbart, säger Lotta.

Foto: TT

SENASTE NYTT!