LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lotta Engberg om osämjan i relationen med Mikael – kommer inte överens

12 feb, 2024 
Lotta Engberg och Doktor Mikael är lyckligare än någonsin ihop men trots det finns det ändå vissa olikheter mellan dem.
Nu berättar Lotta om en gång när de var helt oense.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael SandströmBrand logo
Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström

Lotta Engberg, 60, har alltid varit väldigt mångsidig. Ända sedan hon var 13 år har hon haft fullt upp varje sommar med diverse sommarjobb. Men i höstas kunde hon meddela att hon slutar med Lotta på Liseberg och sommaren 2024 kommer bli hennes första lediga sommar på 48 år!

Nu jobbar Lotta deltid med Bingolotto men trots det är det fortfarande full fart i hennes liv. I helgens deltävling i Melodifestivalen fick hon dessutom stå i rampljuset när hon valdes in i "Mello Hall of fame" och Viktor Norén hyllade henne med en version av hennes Fyra bugg och en Coca-cola.

Lotta Engberg oense med sambon Mikael

I en ny intervju med Amelia berättar Lotta var hon egentligen får all energi ifrån.

– Jag har aldrig analyserat det. Jag är en morgonpigg människa som älskar att göra saker. Det är få grejer som jag inte tycker är roliga, jag tycker till och med att det är skojigt att dammsuga. På turnén gillar jag att köra egen bil. Innan du ringde fyllde jag på spolarvätska och tankade, i förrgår tvättade jag bilen så den blev fräsch. Dels tycker jag om att ha det fint, dels gillar jag fart och fläkt, säger hon till tidningen.

Annons

Lotta får frågan om hon alltid varit såhär energisk och det är då hon kommer in på den gången hon blev oense med sambon Doktor Mikael Sandström, 65.

– Det tror jag nog. Jag föreslog att vi skulle måla om sommarstugan, men det tyckte Mikael var värdelöst. Han är en person som tycker om att läsa en bok i skuggan, men där är jag inte än, förklarar hon.

Lotta och Mikael oense om huset i Spanien

Lotta och Mikael har ganska nyligen kommit hem från en semester i Thailand. Det är allmänt känt att paret älskar att resa och det finns även planer på att skaffa något eget i Spanien.

Doktor Mikael har tidigare berättat för Hänt om vad planen är med huset i Spanien. Även där är de nästan lite oense.

– Nja, Lotta är ju mer sugen än jag. Vi ska mest titta. Hon har ju bott i Spanien förut och trivs väldigt bra med det. Hon bodde ju då i ett område med mycket svenskar. Jag tror att både Lasse Holm och Kikki Danielsson och några till hade hus i samma område. Men nu pratar vi ju många år sedan, förklarade Mikael då.

FOTO: Jeppe Gustafsson/Shutterstock, Karin Törnblom/TT

Annons