Lotta Engberg och Mikael Sandströms lycka – förändringen i relationen

Lotta och Mikael.

Lotta Engberg och Mikael Sandström har haft ett händelserikt år.
Nu berättar Lotta om parets stora lycka.
– Massa skojiga saker, säger hon till Expressen.
BingoLotto – minns du programledarna?
Slå på ljud

Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandström har varit ett par i drygt två år och bor idag i en stor villa strax utanför Göteborg tillsammans.

Lotta är idag programledare för det folkkära programmet Bingolotto och under nyårsafton leder hon Bingolottos Nyårsbingo.

Precis som förra året har Lotta med sin kärlek Mikael i studion. För Expressen berättar hon vad hans roll blir i programmet denna gång.

– Han pratar ju om medicinska saker, och förra året blev det bland annat om alkohol. Men i år ska han prata om nyårslöften, som kan vara ett krångligt dilemma. Men han kommer att komma med knep och knåp för hur man ska nå sitt mål, oavsett om det är ett nyårslöfte eller ett annat mål.

Därför ville inte Bonde-Evelina flytta ifrån sin lägenhet – anledningen bakom

Lottas avslöjade om parets nyårslöfte

I samma intervju berättar hon om Mikaels nyårslöfte och om förändringen som skett sedan förra årets nyårslöfte.

– Mitt förra året var att jag skulle få en god vän, som jag sa, att lära sig att spela golf. Det höll jag. Så nu spelar Mikael golf också. Hans nyårslöfte har med det att göra. Man kan säga att han är väldigt tävlingsinriktad på det sättet.

Lotta och Mikaels familjelycka – har utökat familjen med en till hund

Lotta berättar vidare vad hon är tacksam för i år och om de stora förändringarna som skett under året: paret har skaffat både hus och hund.

– Först tänker jag nog på att under den oroliga pandemitiden, så har mina nära och kära klarat sig bra. De jobbar inom vården, och har varit extra utsatta på det viset.

– Sen har det hänt hur mycket som helst: Vi har köpt hus och blivit med vovve. Massa skojiga saker.

FRÅN FÖRSTASIDAN