Bonde söker fru-Evelinas ord om att flytta till Backis gård

Backis och Evelina i Bonde söker fru

Evelina och Backis fann varandra under Bonde söker fru 2021.
Idag bor de tillsammans, men de tog emot lite för Evelina att flytta ifrån sin lägenhet.
Nu berättar hon om anledningen bakom – samt varför hon egentligen sökte till programmet.
”Blev tipsad av..”

Bonde söker fru 2021 bjöd på kärlek och romantik in i det sista och tre av fyra bönder fann den stora kärleken från programmet. En av dem är Mikael ”Backis” Backstulid som i slutvalet valde brevskrivaren Evelina.

Backis blev en stor tittarfavorit och i programmet pratade han öppet om sina stora framtidsplaner.

– Jag längtar enormt mycket efter att få egna barn, det är väl just hela upplevelsen att veta att någon kommer säga ”pappa”. Det är nog helheten, berättade Backis i programmet.

Hanna om att bo utan Martin – insikten efter skilsmässan

Evelinas ord om vardagen med Backis

På Instagram har paret delat med sig av deras nya gemensamma vardag.

”Jobbar på min talang för att få bra bilder. Men detta är min, vår vardag, så det är såhär det ser ut. Jag vill bara säga TACK till alla er som hört och hör av sig till mig, ni är så många så jag hinner inte med..Ni övergöder mig med känslor och kärlek! Tusen tack!”, skriver Evelina.

Evelina ville inte flytta ifrån sin lägenhet – anledningen bakom

Nu har Evelina gjort ett nytt inlägg där hon berättar om det gångna året. I inlägget berättar hon hur hon precis hade skaffat en ny lägenhet när hon började fundera på att medverka i Bonde söker fru.

”Vilket år, på många sätt och vis!I början av året flyttade jag in hos två av mina vänner, jag och mina djur. Vi blev inneboende i nästan fyra månader. ”

Hon fortsätter:

”Lyckades få en lägenhet och tänkte "nu ska jag bo här ett bra tag, orkar inte flytta mer nu!".Blev tipsad av en chef och pushad av en kusin att kolla casting, skriva brev och söka till Bonde söker fru. Varför inte tänkte jag, det kanske blir ett roligt äventyr!?”

Evelinas kärlekslycka: ”Min bonde”

Hon fortsätter inlägget med att förklara hur tacksam hon är över allt som hänt.

”Nu ligger jag här och skriver hemma hos bonden, min stora kärlek! Har fått träffa många nya fina människor och fått nya vänner med det sjuka/galna/känsloladdade äventyr jag gav mig in i.Vilket år!Vill tacka alla mina nära och kära som har stöttat mig och står ut med mig, jag älskar er!”

SENASTE NYTT!