lotta engberg

Lotta Engbergs nya bröllopsbesked med Mikael Sandström

Lotta Engberg Mikael Sandström

Kärleken sprudlar mellan Lotta Engberg och Mikael Sandström.
I en intervju med Expressen avslöjar Lotta parets bröllopsplaner.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattan
0:36

Efter reklamen: Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattan

(0:36)

Slå på ljud

Lyckan spirar för Lotta Engberg, 59, och Mikael Sandström, 64, som blev ett par sommaren 2020. Deras kärlekssaga började som en oskyldig flört i pressen som sedan ledde till att de blev ett par.

När Hänt träffade Mikael precis i början av deras relation beskrev han parets förhållande och satte ord på vad som var bäst med deras nyfunna kärlek.

– Åh, det är allt möjligt. Hela hennes personlighet. Det låter kanske lite fånigt, men också att hon tog initiativet. Det var ju det som satte igång allt och någonstans måste det börja, sa han till Hänt och fortsatte:

– Hon har så många fina sidor som kanske inte syns i offentligheten. Hon har ett större djup än vad som kanske syns. Hon är varm och prestigelös och initiativrik.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Lotta Engbergs bröllopsbesked med Mikael Sandström

Ungefär ett halvår in i relationen beslutade sig paret att ta det stora steget att bli sambos. Sagt och gjort köpte de ett stor 12-rums villa i Mölnlycke strax utanför Göteborg.

Nu har det gått nästan två år sedan de kom ut i offentlighetens ljus med sin relation och känslorna verkar inte ha svalnat ens en halv grad och det verkar som att paret trivs med att bo ihop.

I en intervju med Expressen säger Lotta att paret stormtrivs ihop och att sambolivet går som på räls.

– Vi stormtrivs. Ju mer tid vi tillbringar tillsammans, desto mer växer vi ihop. Att bli ihop med Mikael var ingen nitlott.

Nu avslöjar Lotta detaljer om parets framtid tillsammans. Paret har nämligen inget intresse av att ta nästa steg i relationen. På frågan om paret planerar att gifta sig, svarar Lotta:

– Nej! Vi trivs jättebra med att leva i synd.

Det verkar alltså inte som att det blir ett bröllop inom en snar framtid.

Paret firar julen ensamma i år: "Bara vi två"

Bingolottos uppesittarkväll blev en succé och kvällen var fylld av överraskningar och storslagen underhållning med några av Sveriges mest folkkära profiler. Lotta stod i vanlig ordning som programledare och tillsammans med svenska folket räknade hon ner timmarna till julafton. Under kvällen saknades Mikael i studion.

Julafton firas däremot ihop. Det blir en lugnare tillställning på självaste julafton då paret uppgivit att de kommer fira ensamma detta år, utan resterande familjemedlemmar.

– Även om det bara är vi två gjorde vi för två veckor sedan en lista på vad vi ska äta. Det blir klassiska julrätter. Det gäller bara att inte köpa hem för mycket, säger Lotta till Expressen.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN