lotta engberg

Följarna jublar efter Lotta Engbergs bild – visar upp lyckan med Mikael Sandström

Lotta Engberg, Mikael Sandström

Lotta Engberg och Mikael Sandström är ett av Sveriges mest omtalade kändispar.
Kärleken blomstrar för fullt och de verkar trivas bra i varandras sällskap.
Nu visar Lotta Engberg upp lyckan med sin kärlek.
Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattan
0:36

Efter reklamen: Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattan

(0:36)

Slå på ljud

Det var sommaren 2020 som programledaren Lotta Engberg och överläkaren Mikael Sandström (Doktor Mikael) kunde bekräfta för Hänt att de är ett par. Mikael berättade också att trots deras intensiva scheman så hade de då redan hunnit ses uppemot 10 gånger. På frågan om vad som var bäst med sin nyfunna kärlek var:

– Åh, det är allt möjligt. Hela hennes personlighet. Det låter kanske lite fånigt, men också att hon tog initiativet. Det var ju det som satte igång allt och någonstans måste det börja, sa han till Hänt och fortsatte:

– Hon har så många fina sidor som kanske inte syns i offentligheten. Hon har ett större djup än vad som kanske syns. Hon är varm och prestigelös och initiativrik

Lotta Engbergs kärlekslycka med Mikael Sandström

Idag blomstrar kärleken för Lotta Engberg och Mikael Sandström, det ser verkligen ut som att de trivs i varandras sällskap. Till vintern 2020 tog paret det stora beslutet att flytta ihop, något som kunde avslöjas efter att överläkaren hade lagt ut sin 369 kvadratmeter stora villa i Hallstahammar till försäljning.

– Det är väl dags att flytta någon annanstans. Vi överväger möjligheterna att flytta ihop framöver. Det är väl trevligt, sa doktor Mikael till Aftonbladet då.

Klappat och klart så tog turturduvorna det stora steget att bli sambos. Lotta och Mikael flyttade in i en gigantisk villa en bit utanför Göteborg med 12 rum och med en tomt på 1253 kvadratmeter. Läget är perfekt för båda eftersom det är nära till Mikaels landställe på västkusten och för Lotta är det extra bra eftersom hon sänder Lotta på Liseberg och Bingolotto i Göteborg.

Följarna jublar – efter Lotta Engbergs nya bild på Mikael Sandström

Kärleken är ett faktum för paret och det är ofta vi får se deras hyllningar till varandra på sociala medier. Nyligen delade Lotta med sig av några kärleksfulla ord till sin andra hälft, och hon höll inte tillbaka med den kärleksförklaringen.

”Tycker jag om honom? Om!!!!”

Flera följare har även kommenterat inlägget och hyllar bilden på paret.

”Vilken underbar bild på er, störst av allt är kärleken!”, skriver Malin Watson från Let's dance.

”Ni är så fina!!!”, skriver artisten Sonja Aldén.


”Finaste NI”, skriver sångaren Charlotte Perrelli.

FOTO:Henrik Jansson/Expressen/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN