ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför kommer inte Lotta Engberg och doktor Mikael gästa Pernillas Allsång

03 jul, 2023 
Doktor, Lotta och Pernilla
Lotta Engberg och Mikael Sandström var med och tackade av Sanna Nielsen i hennes sista Allsång på Skansen.
Men några planer på att gästa Pernilla Wahlgren i sommar finns däremot inte.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattanBrand logo
Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattan

Allsångs-säsongen är i full gång, inte nog med att Lotta på Liseberg nu är i full gång har även Allsång på Skansen haft premiär. Tidigare år har Allsångs-drottningarna Lotta Engberg, 60, och Sanna Nielsen, 38, haft en god relation sinsemellan och flitigt hörts av inför programmen.

Förra året meddelade Sanna plötsligt att hon bestämt sig för att lämna uppdraget som programledare för Allsång på Skansen. I samband med hennes sista sändning fanns Lotta och hennes sambo Mikael Sandström, 65, på plats på Skansen för att tacka av Sanna.

Därför planerar inte Lotta Engberg och Mikael Sandström att gästa Allsång på Skansen i år

I år är det Pernilla Wahlgren, 55, som fått förtroendet att leda Allsång på Skansen. Om Pernilla och Lotta kommer ha samma fina kontakt under säsongen återstår att se. Men Mikael Sandström berättar nu för Hänt att han och Lotta inte har några planer på att gästa Allsången i år.

Annons

”Inget planerat, men ett gott råd just för återhämtning är att inte planera precis allt”, skriver Mikael i ett meddelande till Hänt.

Det låter alltså som att Mikael inte vill planera in för mycket saker under sommaren, vilket ändå är en rimlig ursäkt.

Lotta Engbergs ärliga ord om Pernilla Wahlgren i Allsång på Skansen

Lotta har tidigare delat med sig av sina tankar gällande vad hon tycker om att Sannas ersättare blev just Pernilla Wahlgren.

– Jag tror det kommer bli skitbra. Pernilla är ett fullblodsproffs som kommer att färga Allsången på ett fantastiskt sätt, sa då Lotta till Expressen.

Under måndagens Lotta på Liseberg valde även Lotta att hylla Pernilla mitt i sändningen.

– 1985 gjorde då hon debut i svenska Melodifestivalen, blott 17 år gammal. Och i morgon gör hon debut som allsångsledare i våran huvudstad, sa Lotta i programmet och fortsatte:

– Vet ni vad? Nu tycker jag vi tar och hyllar Pernilla Wahlgren genom att ta oss till Piccadilly circus.

FOTO: TT

Annons