TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lotta Engbergs besked med Mikael Sandström – lämnar Sverige helt

30 aug, 2022 
Lotta Engberg och Mikael Sandström
Nyligen var det premiär för Bingolotto med Lotta Engberg i spetsen.
Men nu nås vi av nyheten att programledaren har planer på att lämna Sverige med kärleken Mikael ”soldoktorn” Sandström.
Annons
Tre snabba frågor med Mikael SandströmBrand logo
Tre snabba frågor med Mikael Sandström

Lotta Engberg har under sommaren i vanlig ordning lett TV4-programmet Lotta på Liseberg och nu till hösten är hon åter aktuell i Bingolotto tillsammans med kollegan Stefan Odelberg.

Men bara ett par veckor efter nypremiären av Bingolotto planerar Lotta Engberg att lämna Sverige med pojkvännen Mikael ”soldoktorn” Sandström. Läs varför här!

Binglotto är tillbaka igen – programledaren om säsongen

Lotta leder Bingolotto på heltid sedan 2020 med Stefan Odelberg. När Hänt nådde Odelberg inför höstens nypremiär berättade han om känslorna.

– Premiären känns jättekul! Otroligt att få arbeta med Sveriges bästa program och föreningslivets finaste organisation Bingolotto och Folkspel. Mitt tredje år startar nu och jag är tacksam för det fina stöd och den glädje publiken ger mig. Det skall också bli kul att se hur sminket skall klara min sommarnyans också innan den försvinner, sa Stefan Odelberg då.

Annons
Lotta och Stefan
Bingolotto 30 år med Lotta Engberg och Stefan Odelberg plus alla de gamla programledarna förra året.

Lotta Engberg lämnar Sverige med Mikael – kort efter premiären

Vid sidan av Lotta Engbergs succéer i tv-rutan så blomstrar kärlekslivet med pojkvännen Mikael Sandström. Deras kärlekssaga startade med en flirt i kvällspressen för att sedan övergå i sms-kontakt till träffar.

När turturduvorna medverkade i programmet Tillsammans med Strömstedt berättade de om kärlekslyckan. Lotta Engberg blev då så rörd över tanken på hur lycklig hon är med sin käraste att hon började gråta.

– Jag vill inte veta så mycket. Jag vill känna. Jag vill känna och njuta. Det är så fantastiskt att få känna sig lycklig. Nu fick jag tårar i ögonen bara för att jag sa så, sa hon då och torkade sina tårar.

Nu väntas ytterligare en sändning av Bingolotto för Lotta Engberg, men efter det ska hon och Mikael på en resa tillsammans. De lämnar Sverige för destination Grekland, nämligen lite semester på soliga ön Kreta!

Annons

– Vi ska åka till Kreta och spela golf, säger Lotta Engberg till Expressen.

Vi önskar er en fin semester!

Lotta Engberg och Mikael Sandström hemma i villan i Mölnlycke.
Lotta Engberg och Mikael Sandström hemma i villan i Mölnlycke.

Hänt har sökt Lotta Engberg utan gensvar.

FOTO: Tommy Holl/TT / TV4

Annons