ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Stefan Odelbergs hälsokamp i kulisserna – dagar innan Bingolotto

28 aug, 2022 
Stefan Odelberg
Stefan Odelberg och Lotta Engberg är tillbaka i Bingolotto efter en lång semester.
Men allt har inte gått som på räls för Odelbergs del.
Nu väljer han att berätta om hälsokampen.
Annons
Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto
Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto

Bingolotto är ett av TV4:s mest folkkära program som sänds varje söndag på kanalen. Olika programledare har tagit plats genom åren men sedan ett par år tillbaka är schlagerdrottningen Lotta Engberg och magikern Stefan Odelberg programledare.

De båda är mycket uppskattade och nu är de tillbaka igen för Bingolottos nya säsong. Under sommaren har Lotta i oför sig inte haft mycket ledig tid då hon roddar Allsångsprogrammet Lotta på Liseberg.

Stefan däremot har synts semestra en hel del, men under slutet av sommaren råkade han ut för en olycka bara veckor innan premiären av Bingolotto...

Stefan Odelberg hamnade i rullstol efter en olycka

Stefan som är flitig på sociala medier uppdaterade den tråkiga nyheten att han hamnat i rullstol till följd av en olycka.

Annons

Han fick nämligen ett ståbord i metall över sin fot, och dessutom landade kanten av bordet på tv-profilens ankel och fotknöl. Allting gick lyckligtvis ganska bra och Odelberg förklarade i sitt inlägg tacksamheten över hur snabb hjälp han fick med is, högläge och bandage.

Stefan Odelbergs mående nu – hälsokampen i kulisserna

Inför premiären av Bingolotto på söndagen så berättar Stefan att han nu mår bra.

Behöver du sitta i rullstolen under programmet?

– Nejdå absolut inte, jag är fit for fight även om det tog hårt, berättar Stefan Odelberg för Hänt.

Eftersom att det är nypremiär så kommer Stefan Odelberg och Lotta Engberg leda programmet tillsammans. Gästerna är bandet GES med Anders Glenmark, 68, Thomas ”Orup” Eriksson, 63, och Niklas Strömstedt, 64.

Och att Stefan ser framemot en ny säsong av det folkkära programmet råder det ingen tvekan om.

Annons

– Premiären känns jättekul! Otroligt att få arbeta med Sveriges bästa program och föreningslivets finaste organisation Bingolotto och Folkspel. Mitt tredje år startar nu och jag är tacksam för det fina stöd och den glädje publiken ger mig. Det skall också bli kul att se hur sminket skall klara min sommarnyans också innan den försvinner, berättar Stefan Odelberg.

Lotta och Stefan under Bingolotto
Lotta Engberg och Stefan Odelberg när Bingolotto firade 30 år förra året.

FOTO: TV4

Annons