TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Lotta Engberg överraskad av Mikael Sandström i Hellenius hörna

15 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Lotta Engberg & Mikael Sandström Hellenius hörna
Bara några månader har gått sedan Lotta Engberg och Mikael Sandström gick ut med att de var ett par.
I Hellenius hörna skickar Mikael nu en kärlekshälsning till Lotta som gör henne uppenbart generad.
– Provsvar har tillkommit, säger Mikael.
Annons
Lotta Engberg och Mikael Sandström kärlekssagaBrand logo
Lotta Engberg och Mikael Sandström kärlekssaga

Att Lotta Engberg och Mikael Sandström numera är ett par är det inga som har missat. Men hur det faktiskt blev så är det inte lika många som vet. I en intervju i Hellenius hörna berättar hon en gång för alla hur allt egentligen gick till.

– Det är ju så knäppt kan man säga. Men jag är då på en mediamusikal och för femte året i sträck får jag den här frågan ifall jag är singel eller om jag träffar någon. Och jag var ganska så less på den frågan, men så svarar jag på den och så avslutar jag med att säga att "men om doktor Mikael ringer, då kan jag tänka mig att gå på en dejt", berättar hon.

Hon avslöjar att hon spanat in honom tidigare men att hennes uttalande helt och hållet var på skämt, och att det var därför hon gav tillåtelse till journalisten att skriva det. Men det hon inte visste var att det bara någon dag senare skulle stå överallt i media.

– Då skrev jag till Mikael att jag ber om ursäkt för att jag har stalkat dig offentligt, men du är välkommen till Liseberg i sommar. Men det svarade han inte på, säger hon innan hon fortsätter:

Annons

– Men samma kväll var han med i Efter fem och då frågade Tilde om vi har kontakt varpå han svarade "jajamen vi har kontakt". Men den enda som hade skrivit då var ju jag som bad om ursäkt.

Men tillslut träffades de och tur var väl det, för idag kan vem som helst som ser på det nyblivna paret se att de är upp över öronen kära i varandra.

– Det måste jag faktiskt säga, att jag är väldigt väldigt tacksam för att få uppleva den här känslan. Sen så blir man ju dum i huvudet, men det gör ju inget, säger Lotta om de starka känslorna till Mikael.

Mikael Sandströms kärlekshälsning till Lotta

Men plötsligt kommer även Mikael in i programmet. Han har nämligen skickat en kärlekshälsning till sin flickvän direkt från jobbet.

– Hej älskling! Tänkte jag skulle passa på såhär mellan hjärnblödningar och blodförgiftningar att berätta för dig vilken fantastiskt tur jag tycker det var att vi träffades. Och sådär helt spontant bara. Eller ja, nästan iallafall, säger han innan han fortsätter:

Annons

– Sen kan jag meddela att provsvar har tillkommit och nej du är inte gravid, men ditt blod är som en provkarta på alla kända signalsubstanser som överhuvudtaget finns. Det ser ut som att du överdoserat lyckopiller faktiskt. Men skiftröntgen har visat att det här är ditt normaltillstånd. Men det visste jag redan faktiskt.

Tillslut avrundar han kärlekshälsningen med en önskan om att hon inte ska byta ut honom.

– Byt inte ut den här doktorn utan håll dig kvar till honom så kan nästa återbesök bli en riktig trevlig upplevelse, säger han varpå Lotta blir tydligt generad.

Annons