Lotta Engberg bryter tystnaden – nya bilden visar familjelyckan

Lotta

Underbara Lotta Engberg är tillbaka efter en längre tids frånvaro.
Nu visar hon upp barnbarnen och följarna jublar över bilden.
”Så fina”, skriver en person.
0:36

Efter reklamen: Mikael Sandström om husjakten i Spanien med kärleken Lotta Engberg

(0:36)

Artisten och programledaren Lotta Engberg leder det folkkära programmet Bingolotto två söndagar i månaden. På sommaren slår hon även upp portarna till den stora scenen på Liseberg och leder allsångsprogrammet Lotta på Liseberg.

Däremot har hon inte varit särskilt flitig på sociala medier den senaste tiden – fram tills nu. Plötsligt så fick fansen och följarna sig nämligen en riktig sötchock! Se Lotta Engbergs ovanliga bild här.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sven Melander är död – familjens ord om sorgen

Lottas kärlekslycka med Mikael ”Soldoktorn” Sandström

Ingen har väl heller missat Lotta Engberg kärlekslycka med Mikael ”Soldoktorn” Sandström? Under 2021 flyttade de ihop till en gemensam villa, strax utanför Göteborg.

När de medverkade i TV4-programmet Tillsammans med Strömstedt berättade de om den starka kärleken.

– Jag känner mig så glad att det får hända. Hade någon frågat mig innan om det är okej att det här ska hända så hade jag nog sagt nej, förklarade Lotta Engberg i programmet och fortsatte:

– Jag vill inte veta så mycket. Jag vill känna. Jag vill känna och njuta. Det är så fantastiskt att få känna sig lycklig. Nu fick jag tårar i ögonen bara för att jag sa så.

I en tidigare exklusiv intervju med Hänt har de båda dessutom avslöjat att ett hus i Spanien inte heller hade suttit fel.

– Vi vill gärna bo här, men flera år framåt finns det någonting annat som hägrar. Under vinterhalvåret vill jag gärna ha ett boende på varmare breddgrader, gärna Spanien, sa Lotta Engberg då.

Nu ska de även göra sitt första riktiga projekt ihop. De ska leda galan Glädje läker tillsammans, vilket är ett samarbete mellan Göteborgsoperan och Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus.

Claes Malmberg om relationen till Lotta Engberg efter kyssen i tv

Se klippet här!

Lotta Engbergs nya bild på barnbarnen visar lyckan

Lotta Engberg syns som tidigare nämnt i både Bingolotto och Lotta på Liseberg, men i sociala kanaler har det varit desto tystare... Fram tills nu!

På Instagram har hon nämligen publicerat en bild på barnbarnen och följarna får sig en riktig sötchock!

Idag blev världens bästa barnbarnsdag. Vi skickade en fullproppad kartong till Ukraina. Tack Postnord för superinitiativ! Var med och hjälp du oxå. Både roligt och nyttigt för de små att vara delaktiga!!”, skriver Lotta Engberg.

Flera följare uttrycker nu sin glädje.

Fint initiativ”, skriver en person.

Så fina barnbarn. Jag ser fram emot. när Du börjar allsången”, hälsar en annan.

”Så fina barnbarn du har o så fint att de får vara delaktiga”, skriver en trejde person.

FOTO: TT/TV4

SENASTE NYTT!