LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lotta Engberg bryter tystnaden – nya bilden visar familjelyckan

01 apr, 2022 
Lotta
Underbara Lotta Engberg är tillbaka efter en längre tids frånvaro.
Nu visar hon upp barnbarnen och följarna jublar över bilden.
”Så fina”, skriver en person.
Annons
Mikael Sandström om husjakten i Spanien med kärleken Lotta EngbergBrand logo
Mikael Sandström om husjakten i Spanien med kärleken Lotta Engberg

Artisten och programledaren Lotta Engberg leder det folkkära programmet Bingolotto två söndagar i månaden. På sommaren slår hon även upp portarna till den stora scenen på Liseberg och leder allsångsprogrammet Lotta på Liseberg.

Däremot har hon inte varit särskilt flitig på sociala medier den senaste tiden – fram tills nu. Plötsligt så fick fansen och följarna sig nämligen en riktig sötchock! Se Lotta Engbergs ovanliga bild här.

Lottas kärlekslycka med Mikael ”Soldoktorn” Sandström

Ingen har väl heller missat Lotta Engberg kärlekslycka med Mikael ”Soldoktorn” Sandström? Under 2021 flyttade de ihop till en gemensam villa, strax utanför Göteborg.

Annons

När de medverkade i TV4-programmet Tillsammans med Strömstedt berättade de om den starka kärleken.

– Jag känner mig så glad att det får hända. Hade någon frågat mig innan om det är okej att det här ska hända så hade jag nog sagt nej, förklarade Lotta Engberg i programmet och fortsatte:

– Jag vill inte veta så mycket. Jag vill känna. Jag vill känna och njuta. Det är så fantastiskt att få känna sig lycklig. Nu fick jag tårar i ögonen bara för att jag sa så.

I en tidigare exklusiv intervju med Hänt har de båda dessutom avslöjat att ett hus i Spanien inte heller hade suttit fel.

– Vi vill gärna bo här, men flera år framåt finns det någonting annat som hägrar. Under vinterhalvåret vill jag gärna ha ett boende på varmare breddgrader, gärna Spanien, sa Lotta Engberg då.

Nu ska de även göra sitt första riktiga projekt ihop. De ska leda galan Glädje läker tillsammans, vilket är ett samarbete mellan Göteborgsoperan och Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus.

Lotta Engbergs nya bild på barnbarnen visar lyckan

Lotta Engberg syns som tidigare nämnt i både Bingolotto och Lotta på Liseberg, men i sociala kanaler har det varit desto tystare... Fram tills nu!

Annons

På Instagram har hon nämligen publicerat en bild på barnbarnen och följarna får sig en riktig sötchock!

Idag blev världens bästa barnbarnsdag. Vi skickade en fullproppad kartong till Ukraina. Tack Postnord för superinitiativ! Var med och hjälp du oxå. Både roligt och nyttigt för de små att vara delaktiga!!”, skriver Lotta Engberg.

Flera följare uttrycker nu sin glädje.

Fint initiativ”, skriver en person.

Så fina barnbarn. Jag ser fram emot. när Du börjar allsången”, hälsar en annan.

”Så fina barnbarn du har o så fint att de får vara delaktiga”, skriver en trejde person.

FOTO: TT/TV4

Annons