Lotta Engberg bekräftar lyckan – efter tystnaden om Lotta på Liseberg

Lotta Engberg bekräftar lyckan – efter tystnaden om Lotta på Liseberg

Nyligen kom nyheten att Lotta Engberg förlorar sin sidekick i Bingolotto, Stefan Odelberg.
Nu kan hon komma med ett nytt besked om framtiden.
– Vad gör man?, säger Lotta i en ny video.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström
0:43

Efter reklamen: Här visar Lotta Engberg upp nya lyxgåvan från Mikael Sandström

(0:43)

Slå på ljud

Det var nyligen som tittarna möttes av chockbeskedet att Stefan Odelberg, 48, lämnar Bingolotto efter tre år. Under dessa år har han och Lotta Engberg styrt skutan ihop. Anledningen var helt enkelt att hans avtal går ut efter sommaren och att de inte valt att inte förnya det.

”Ett avtal är ett avtal och när det är genomfört till sommaren så är det slut”, skrev Stefan på sin Instagram efter avslöjandet.

När Hänt nådde programledaren kunde han berätta att han istället ska fokusera på annat, men var tydlig med att beslutet inte var upp till honom.

Jag hade gärna fortsatt med världens roligaste jobb och jag hade massor av bra idéer. Folkspel valde att gå en annan väg och det respekterar jag till fullo”, skrev han i ett privat meddelande till Hänt.

Lotta Engbergs framtid i Bingolotto

Personen som blir ny programledare tillsammans med Lotta är komikern Daniel Norberg, han och Lotta kommer att leda programmet tillsammans framöver.

”Så fantastiskt roligt! Ett riktigt ärofyllt uppdrag som både är roligt och viktigt! Tänk att få vara en i ledet av legender som Loket, Kronér, Olsson, Odelberg osv. Och nu dessutom tillsammans med Lotta Engberg! Det känns så spännande”, skrev Daniel Norberg i ett sms till Hänt efter avslöjandet.

Folkspel svarade även på frågan om det hade kunnat vara Lotta som lämnade, då både hon och Stefan började samtidigt.

– Ja i och med att hennes avtal också går ut i sommar också hade absolut kunnat bli så rent tekniskt. Nu blir det såhär den här gången, nu blev det Stefan. Hur det blir nästa gång, det vet vi inte, säger Henrik Lindroth, marknadschef för Folkspel i en intervju med Aftonbladet.

Lotta Engberg bekräftar lyckan – beskedet om Lotta på Liseberg

Men innan hon och Daniel gör premiär i tv-rutan kommer vi återse Lotta i ett folkkärt tv-program – nämligen Lotta på Liseberg. Det är på Instagram som Lotta avslöjar hur det blir till sommaren. Det är nog flera som undrat över hur det blir till sommaren eftersom det har ekat tyst om uppdateringar. Något som Nöjeslivet var först med att rapportera om.

– Ja, vad gör man? Man sitter här och längtar. Längtar till sommaren och få sjunga med er. Åtta härliga måndagskvällar ska vi umgås tillsammans. Med start den 19 juni, säger hon.

I videon har hon sällskap av kärleken Mikael Sandström och deras hund Lova. I kommentarsfältet jublar alla Lotta på Lisberg-fans och de flesta verkar längta tills det drar igång.

”Längtar tills det är dags! BÄÄSTA LOTTA!”, skriver en person.

”Jag längtar, jag ska försöka komma till Lisberg och vara med”, skriver en annan.

”Ser fram emot att se dig igen på scen. Härligt”, skriver en tredje.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN