TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Loreen om att skaffa barn – så tänker hon kring framtiden

29 aug, 2021 
Mimmi Fouchenette
Loreen
Artisten Loreen visar inte särskilt mycket av sitt privatliv på sociala medier. Men i en intervju med tidningen Amelia avslöjar hon nu sina barnplaner.
– En del tycker att meningen eller syftet med livet är att skaffa barn, men det håller jag inte med om, säger hon.
Annons
Här är alla deltagare i Så mycket bättre 2021Brand logo
Här är alla deltagare i Så mycket bättre 2021

Loreen, 37, blev ett känt ansikte för svenska folket när hon medverkade i Idol 2004. Några år senare syntes hon i tv-rutan ännu en gång, men den gången i Melodifestivalen där hon tävlade med låten My heart is refusing me. Dessvärre blev det ingen vinst för artisten det året, men året därpå ställde hon upp igen med låten Euphoria, som vann både Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Sedan dess har artisten släppt flertalet plattor, deltagit i Melodifestivalen en tredje gång samt medverkat i Så mycket bättre 2020.

Idag är hon aktuell med albumet Sötvattentårar men också som skådespelare då hon spelar rollen som mamma till John-John i Vinterviken som sänds på Netflix.

Loreens nya barnbesked – så tänker hon om framtiden

Inför släppet av sitt nya album Sötvattentårar har Loreen medverkat i flertal intervjuer, däribland i tidningen Amelia. Där får artisten frågan om hur hon resonerar kring att skaffa barn i framtiden varpå hon svarar att det absolut inte är ett måste. Anledningen är helt enkelt att hon inte anser att det är meningen med livet då hon själv har sett baksidan med det.

Annons

– En del tycker att meningen eller syftet med livet är att skaffa barn, men det håller jag inte med om. Jag har själv sett baksidorna i och med min uppväxt. Närvaron du behöver med barn är så jävla viktig. Barn är bra på att anpassa sig, men även väldigt receptiva, säger hon.

Hon menar att många som skaffar barn egentligen inte är redo och att det är mycket som ska stämma innan man tar det beslutet.

– Du kan förstås göra både och, men den största prioriteten just då måste vara barnet, eftersom det inte klarar sig utan dig. Jag ser alldeles för många som inte är redo men ändå skaffar barn. Jag kan absolut tänka mig att bli mamma, men det är många parametrar som ska stämma: djup kärlek, wisdom och tajming, säger hon.

FOTO: Carl Magnus Lindström/SVT/TT, TV4

Annons