LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Änkan Lisbeth Torstensson talar ut – 2 år efter Thorleifs död: ”Hemska”

07 maj, 2023 
Thorleif med Lisbeth
Thorleif Torstensson gick bort i sviterna av covid-19 för två år sedan.
Nu berättar hustrun Lisbeth Torstensson om den påtagliga sorgen och livet idag.
– Ibland kan jag sätta mig ned och bara gråta, säger änkan till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casanovas om känslorna inför Mello 2023Brand logo
Casanovas om känslorna inför Mello 2023

I början av 2021 avled dansbandslegendaren Thorleif Torstensson vid 71 års ålder efter att ha drabbats av covid-19.

– Jättetuff. Den som inte varit med om det här kan nog inte föreställa sig hur hemskt det är. Det känns så orättvist. Vi hade precis börjat våra liv. Så kändes det. Vi hade bott ihop i fem år. Precis byggt färdigt huset. Väldigt sorgligt. Jag har honom i mina tankar precis hela tiden.

Annons

Nu har lite mer än två år gått sedan bortgången och Lisbeth berättar i en ny intervju med Aftonbladet om den påtagliga sorgen och livet idag.

”Det hemska var att en månad efter att han dog så fick han en kallelse...”

Lisbeth förklarar att hon kan bli ledsam när hon blickar tillbaka på det som hände. En månad efter att Thorleif gick bort fick han en kallelse att vaccinera sig mot covid.

– Ibland kan jag sätta mig ned och bara gråta. Allt var så tråkigt för man visste inte så mycket om covid då. Det hemska var att en månad efter att han dog så fick han en kallelse att vaccinera sig mot covid. Det var fruktansvärt. Det känns som att han föll på målsnöret på något sätt, säger Lisbeth till tidningen.

Thorleif och Lisbeth.
Annons
Thorleifs, med Thorleif Torstensson, Hasse Magnusson, Kim Lindahl, Jörgen Löfstedt, Magnus Franzén 2009.

Lisbeth Torstensson om livet idag: ”Folk är helt otroliga, snälla och gulliga”

På något sätt går livet vidare, när Lisbeth besökte dansbandsveckan i Malung träffade hon många av hans vänner. Hon har fått fint stöd av Thorleifs kollegor och fans.

– Livet känns ganska bra nu. Jag har inte träffat någon ny man, men jag har landat. Det här senaste året som har gått har jag knutit ihop säcken på något sätt. Jag har träffat människor som stod Thorleif nära. Det var till exempel tufft att åka till dansbandsveckan i Malung och träffa många av hans vänner. Men det känns skönt nu, och folk är helt otroliga, snälla och gulliga.

Annons

– Det här kommer alltid vara ett sår i mitt hjärta. Jag saknar honom fortfarande lika mycket, men jag har lärt mig att leva med det, förklarar Lisbeth.

FOTO: TT

Annons