Lisa Thamberts första ord om relationen med Martin Melin

MARTIN MELIN, LISA THAMBERT

Martin Melin har funnit kärleken på nytt efter tio år som singel. Nu berättar kärleken Lisa Thambert för Hänt om relationen.
– Han är otroligt fin mot mig på alla sätt, säger hon till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför firar Martin Melin julafton ensam
0:25

Efter reklamen: Därför firar Martin Melin julafton ensam

(0:25)

Slå på ljud

Det har redan gått tio år sedan som kändispolisen Martin Melin, 55, och deckardrottningen Camilla Läckberg, 48, gick skilda vägar. Sedan dess har Martin varit singel – förutom några kortare relationer som aldrig blivit något seriöst.

– Det är klart att jag haft några relationer som liksom glidit under radarn. Men det är märkligt att det har gått så lång tid innan jag känner att jag landar i att "nu kan jag liksom ha en riktig relation", förklarade Martin för Hänt.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Så träffades Martin Melin och Lisa Thambert

Men nu är Martin minst sagt redo för en ny relation och det är ingen mindre än Lisa Thambert, 46, som fångat hans hjärta. Lisa driver en av Stockholms mest framgångsrika ridanläggningar och det var just i stallet som paret träffades.

– Jag var ute och gjorde ett fotojobb, jag var ute och skulle fota en kvinna och hennes häst. Då var det det här stallet då som Lisa driver på Fågelbro, så då började vi prata där och då visade det sig att vi hade en hel del gemensamma vänner, sa Martin till Hänt och fortsatte:

– Sedan så hörde jag av mig till henne – vilket jag ytterst sällan gör nu för tiden! Jag var lite nervös att hon skulle säga nej, men det gjorde hon inte.

Lisa Thamberts första ord om kärlekslyckan

När Hänt når Lisa berättar hon om hur allt känns med Martin.

– Det känns verkligen jättebra med Martin. Han är otroligt fin mot mig på alla sätt. Vi skrattar mycket och har jättekul ihop. Han är klok och rapp vilket jag tycker är härligt och attraktivt och han är en otroligt omtänksam och varm person. Mina barn tycker jättemycket om Martin vilket för mig är en förutsättning, säger hon.

Att Martin Melin hittat kärleken igen efter tio år som singel var något som slog ner som en bomb i kändis-Sverige. Som tur var hade Martin förberett Lisa på att det skulle kunna bli en del uppståndelse.

– Det är lite ovant för mig med all uppmärksamhet men Martin hade dock förvarnat mig, så lite beredd var jag, förklarar Lisa för Hänt.

Både Lisa och Martin har barn från tidigare förhållanden och lustigt nog är deras söner lika gamla, vilket de båda självklart ser som rena rama bonusen. Men Lisa klickar även väldigt bra med Martins dotter Fanny, 19.

– Våra söner är jämngamla så det har gått jättebra. Martins dotter Fanny är ju 19 år. Vi har funkat hur bra som helst från första stund. Hon är verkligen en superhärlig tjej och jag gillar att hänga med henne, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Martin har jättebra kontakt med sina barns mammor och det blir som det låter verkligen en bonus. Det är för mig viktigt att det är på det sättet och jag är tacksam för det. Min exman är en av mina absolut närmaste vänner så för mig är det helt naturligt.

Stort grattis till kärleken önskar vi på Hänt!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN