LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lisa Nilsson syns ihop med kändismannen – har fångats på bild tillsammans

14 dec, 2023 
LISA NILSSON
Lisa Nilsson har synts till under en festkväll!
Här poserar hon med en av kändiselitens killar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Niklas Strömstedt och Lisa Nilssons okända relation: ”Sinnessjuk hjärnhalva”Brand logo
Niklas Strömstedt och Lisa Nilssons okända relation: ”Sinnessjuk hjärnhalva”

Lisa Nilsson, 53, lever utan en man sedan åtta år tillbaka. 2015 separerade hon från trädgårdsmästaren och musikern Niklas Medin som hon har döttrarna Signe, 16, och Irma, 12. Men före det, närmare bestämt mellan åren 1997-2002 var hon gift med Henrik Jansson.

– Mitt liv nu sedan sex år tillbaka är ett ensamstående varannan vecka-liv. Inga relationer, har Lisa sagt i en intervju med Expressen.

– Jag är mycket nöjd. Eller så här, jag har ingen som helst ork eller intresse just nu, fortsatte hon.

Därför vill inte Lisa Nilsson ha ett förhållande

I samma intervju berättade hon att hon tidigare använt sig av dejting-appen Tinder, men att det inte riktigt var något för henne. Hon trivs som singel. När hon gästade podcasten Hitfabriken för ungefär ett år sedan berättade hon om sin syn på relationer och varför hon valt att leva ensam.

Annons

– Jag har jättesvårt med relationer som ska bestå och jag har varit tvungen att lite grann ta det som kommer och vara glad om det någonsin kan bli något. Att jag har två barn är en bragd, sa hon och fortsatte:

– Dels tror jag att det är en lite skev utgångspunkt när det gäller vem är man när man går in i en relation? Är det verkligen jordat och förankrat eller är det hoppet som styr rörelserna? Jag tror att jag har varit lite utanför mig själv många gånger tack vare just succésagor och kändisskap och så där som jag inte riktigt har vetat vad man gör med.

Lisa Nilsson fångad på bild med kändismannen

I samma intervju berättade Lisa dock att hon absolut inte gett upp hoppet. Hon säger att hon inte ska leva med män, men samtidigt tror och hoppas hon på att hon en dag träffar någon att dela livet med.

Annons

– Jag är så lättpåverkad också, det är därför jag säger att jag ska inte leva med män, de har för stort inflytande över mig, sa hon i podcasten.

Det här senaste året har däremot varit tufft för Lisa Nilsson. Efter drygt 22 år som artist och knappt en enda sjukskrivning började kroppen säga ifrån i våras.

”Även en katta med ovanligt många liv måste tagga ner ibland... Dags att visa kroppen och hjärnan respekt och tacksam omtanke”, skrev hon på Instagram efter beskedet att hon tvingades ställa in konserter.

Men nu verkar Lisa ha kurerat sig! Nu syns hon nämligen ute på fest och hon syns bland andra med kändismännen Micael Bindefeld och Robert Fux!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons