Lisa Nilssons relation till ex-männen Henrik Janson och Niklas Medin idag

Lisa Nilsson, Niklas Medin och Henrik Janson

TT
Så mycket bättre-aktuella Lisa Nilsson har haft två kända relationer.
Så här ser hennes relation till ex-maken Henrik Janson och ex-pojkvännen Niklas Medin ut idag!
Här är artisterna i Så mycket bättre 2020
Slå på ljud

Artisten Lisa Nilsson, 50, sjunger ofta om kärlek i hits som Himlen runt hörnet och Långsamt farväl. I höst är hon återigen aktuell i TV4:s succé Så mycket bättre med artistkollegor som bland andra Benjamin Ingrosso, 23, Plura Jonsson, 69, och Tommy Körberg, 72.

Precis som vanlig kommer det att bjudas på personliga samtalsämnen och mängder av fantastiska tolkningar.

Lisas kärleksliv med Henrik Janson och Niklas Medin

Lisa Nilsson var tidigare gift med musikern Henrik Janson som hon hade träffade på turné där han var gitarrist. År 1998 blev det bröllop och makarna köpte hus med egen musikstudio, turnerade och skrev två album ihop.

Men 2002 skilde de sig. Istället träffade Lisa en annan musiker, nämligen Niklas Medin, som skulle komma att bli pappa till hennes två döttrar Signe och Irma.

– Jag hade aldrig någonsin trott att jag skulle bli kär i honom! Det var lite överrumplande. Men vi var väl på något sätt utrensade och klara, redo för varandra, det kan jag se nu, har Lisa tidigare sagt till Expressen.

I slutet av 2015 tog relationen med Niklas slut, de hade då tillbringat nio år tillsammans.

Lisa Nilsson talar ut i TV4:s Så mycket bättre

Något som nu kommer på tal redan i första säsongspremiären av Så mycket bättre är just Lisas kärleksliv och känslorna kring att avsluta en relation som man trodde skulle hålla livet ut.

– Jag har varit med om den situationen liksom själv. Att jag startade en sån där, nästan utopiska, välplanerade, välregisserade starten av vuxenlivet där man är så säkert på varandra, köper det där huset, gifter sig och nu kommer barnen. Men sen blev det aldrig några färdiga barn av, de försvann hela tiden liksom och tillslut så härdade inte vi ut, säger Lisa i programmet och fortsätter:

– Och så bara kommer liksom Signe och säger surprise i en förälskelse och då bara "va, vi har liksom ingen sån säkerhet" eller vi har ju inte sett den här visionen, så ska vi bli utvalda till föräldrar nu? Det måste vi bejaka, törs vi det? Ja det gör vi liksom.

Så mycket bättre 2020

Lisa Nilsson medverkar i Så mycket bättre 2020

Karl Melander/TT

Glädjen över barnen Signe och Irmas pappa

Men hur ser Lisas relation till exen Henrik och Niklas egentligen ut idag? Jo, det verkar inte finnas någon slags irritation där inte, istället har Lisa uttryckt att hon är glad över männen hon haft i sitt liv.

– När jag ser tillbaka på mitt liv från unga år kan jag se att valet av varenda kärleksaffär eller man jag levt med på något sätt präglats av hoppet om att det är nu det här stora ska hända – och ”det här stora” handlar ytterst om att bli en familj. Jag har varit privilegierad som fått leva med så intressanta och enastående bra män i mina relationer, har Lisa tidigare sagt till Expressen.

– Det är väldigt skönt. Just nu är jag uppfylld av en enorm tacksamhet. Om jag till exempel tänker på mina barns pappa Niklas är jag oändligt tacksam över att det är just han. Att våra barn får ha honom. Att vår kärleksrelation tog slut har blivit ganska ovidkommande. Kärleksrelationen lever när den lever och sedan är det bra med det. Att bli bitter över kärlekens förgänglighet är för mig irrationellt och konstigt.

Idag lever Lisa och Niklas ett varannan-vecka liv med döttrarna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS OCKSÅ: Allt du vill veta om artisten Ana Diaz i Så mycket bättre 2020

FRÅN FÖRSTASIDAN