ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lisa Nilssons ärliga ord om den plötsliga graviditeten: ”Lite hastigt”

03 dec, 2022 
Lisa NilssonP
Artisten Lisa Nilsson har idag barnen Signe och Irma.
I SVT:s dokumentär Lisa Nilsson - ett porträtt, berättar hon om den plötsliga graviditeten med ena dottern.
Annons
Skansen-Jonas Wahlström om träffarna med kungafamiljenBrand logo
Skansen-Jonas Wahlström om träffarna med kungafamiljen

Sångaren Lisa Nilsson, 52, åker snart ut på sin efterlängtade julturné. Artisten slog igenom redan som ung, men hennes stora genombrott kom med hennes välkända album Himlen runt hörnet.

De flesta vet vem Lisa är karriärsmässigt. Men hur ser det ut på familjefronten för Lisa? Idag har hon döttrarna Signe, född 2007, och Irma, född 2011 tillsammans med exet Niklas Medin. Hösten 2015 möttes vi av beskedet att Niklas och Lisa hade separerat och idag har de delad vårdnad om döttrarna.

Lisa Nilsson om plötsliga graviditeten – ärliga orden

Lisa Nilsson har tidigare öppnat upp om stunden i SVT:s dokumentär Lisa Nilsson - ett porträtt, då hon och Niklas blev gravida med deras första barn. I dokumentären berättade artisten att hon inte hade planerat för en graviditet. Något som allas tidigare har rapporterat om.

– Vi blev tokkära, och sen var jag gravid... Ja, jag vet inte ens hur många dagar det tog där innan hon var på gång. Signe, förklarade hon i dokumentären och fortsatte.

Annons

– Då var jag ju 37 år... 36 år, och tänkte att ”ja det här va ju lite hastigt och lustigt i tajmingen”. Men det är liksom inte där vi är i livet att man säger att ”kanske skulle det vara bättre tajming lite senare”. Inte för honom heller.

Lisa Nilsson om att parera turnélivet med att vara mamma

När artisten tidigare gästade Halv tre med Lotta Bromé berättade hon hur det är att parera turnélivet och samtidigt vara tvåbarnsmamma.

Men i år är det en viss skillnad jämfört med tidigare år, eftersom hennes ex-partner Niklas också ska ut på turné samtidigt som Lisa.

– Det går för det mesta jättebra. Vi är två samarbetsföräldrar, som i regel aldrig turnerar samtidigt, berättade Lisa och förklarade att de kommer ha hjälp av andra som hjälper till och steppar in:

– Det här är första julen vi gör det... Men då finns det lite andra bonusmänniskor som, tack och lov, steppar in. Det löser sig, förklarar Lisa.

FOTO:Pontus Lundahl/TT

Annons