LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Missen i Lisa Ajax bikinibild gör följarna tokiga: "Man ser din...!"

13 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
På en nytagen badbild ligger Lisa Ajax i en pool och njuter av livet. Men nu har fansen blivit som galna – efter att ha upptäckt en detalj på artistens bikiniunderdel. ”Man ser din snippa!”, skriver en följare.
Annons

För en månad sedan blev följarna rosenrasande efter att ”Melodifestivalen”-stjärnan och ”Idol”-vinnaren Lisa Ajax, 19, publicerat en bild på sig själv iklädd bikinitrosor och en kort tröja. Flera menade att Lisa Ajax ”sexualiserade sin kropp” och var en ”dålig förebild” för sina unga fans.

Hundratals följare har kommenterat

Och nu är det dags igen – men den här gången är det en viss detalj som fått följarna att se rött. På en nytagen badbild ligger artisten på rygg i en pool och flyter med huvudet ovanför vattenytan. Men det som följarna har reagerat på händer lite längre ner i bilden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Lisa Ajax bikinitrosor ser nämligen ut att vara trasiga – och det ser också ut som att en liten intim kroppsdel sticker ut. I kommentarsfältet har nu flera hundra fans nu försökt uppmärksamma artisten på missen.

”Du har ett hål mellan benen!!!”, skriver en.

Annons

”Dina bikinitrosor är trasiga!”, skriver en annan.

”Ser ni andra också att hennes underliv sticker ut?!”, skriver en tredje.

”Man ser din snippa!”, skriver en fjärde.

Men Lisa Ajax har tagit kommentarerna med ro. För sanningen är nämligen att bikinitrosorna inte alls är trasiga. I stället är det vattnet som har bildat en synvilla i bilden genom att spegla en del av bikinin på två ställen, berättar artisten.

– Hahaha ja… Gud. Det är verkligen bara vattnet som gjorde att det såg ut som att de var trasiga! Jag tyckte det var en rolig bild och ville dela med mig utav den sidan av mig själv också, säger Lisa Ajax till Hänt och skrattar.

Foto: IBL

Annons