Missen i Lisa Ajax bikinibild gör följarna tokiga: "Man ser din...!"

Missen i Lisa Ajax bikinibild gör följarna tokiga: "Man ser din...!"

På en nytagen badbild ligger Lisa Ajax i en pool och njuter av livet. Men nu har fansen blivit som galna – efter att ha upptäckt en detalj på artistens bikiniunderdel. ”Man ser din snippa!”, skriver en följare.

För en månad sedan blev följarna rosenrasande efter att ”Melodifestivalen”-stjärnan och ”Idol”-vinnaren Lisa Ajax, 19, publicerat en bild på sig själv iklädd bikinitrosor och en kort tröja. Flera menade att Lisa Ajax ”sexualiserade sin kropp” och var en ”dålig förebild” för sina unga fans.

Hundratals följare har kommenterat

Och nu är det dags igen – men den här gången är det en viss detalj som fått följarna att se rött. På en nytagen badbild ligger artisten på rygg i en pool och flyter med huvudet ovanför vattenytan. Men det som följarna har reagerat på händer lite längre ner i bilden.

Lisa Ajax bikinitrosor ser nämligen ut att vara trasiga – och det ser också ut som att en liten intim kroppsdel sticker ut. I kommentarsfältet har nu flera hundra fans nu försökt uppmärksamma artisten på missen.

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

”Du har ett hål mellan benen!!!”, skriver en.

”Dina bikinitrosor är trasiga!”, skriver en annan.

”Ser ni andra också att hennes underliv sticker ut?!”, skriver en tredje.

”Man ser din snippa!”, skriver en fjärde.

Men Lisa Ajax har tagit kommentarerna med ro. För sanningen är nämligen att bikinitrosorna inte alls är trasiga. I stället är det vattnet som har bildat en synvilla i bilden genom att spegla en del av bikinin på två ställen, berättar artisten.

– Hahaha ja… Gud. Det är verkligen bara vattnet som gjorde att det såg ut som att de var trasiga! Jag tyckte det var en rolig bild och ville dela med mig utav den sidan av mig själv också, säger Lisa Ajax till Hänt och skrattar.

Lisa Ajax slog igenom när hon vann Idol 2014.

Lisa sjöng och uppträdde redan som barn.

Lisa Ajax har varit med i Melodifestivalen två gånger tidigare.

Lisa Ajax på Rockbjörnen.

Nu tävlar hon för tredje gången med låten Torn.

LÄS OCKSÅ: Lisa Ajax om romansen med artisten: ”Vi träffas utanför”

LÄS MER: Därför rasar fansen mot Lisa Ajax bild: ”Sorgligt att se”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN