LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Lisa Ajax om romansen med artisten: "Vi träffas utanför"

11 mar, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Lisa Ajax och De vet du-medlemmen Christopher Martland sågs hålla om varandra under efterfesten efter Andra chansen. Nu svarar de båda artisterna på romansryktet – och bekräftar att de träffats utanför tävlingen.
Annons

Efter den andra deltävlingen av Melodifestivalen i Malmö så cirkulerade en del rykten om en romans mellan Lisa Ajax, 18, och förra årets Mello-vinnare Frans Jeppsson Wall, 18. Men bara tre veckor senare verkar Frans vara utbytt – på efterfesten under Andra chansen sågs Lisa Ajax nämligen i stället med armarna runt De vet du-medlemmen Christopher Martland, 27. På bilder från kvällen syns artisterna kramas, viska i varandras öron och smeka varandra över armarna.

Nu svarar Melodifestivalen-stjärnorna nu på romansryktet – och bekräftar att de träffats utanför tävlingen.

– Gud, vad ska jag säga? Vi är bra vänner… Vi gillar varandras sällskap, och vi är bra vänner, säger Lisa Ajax till Hänt.

Men träffas ni utanför Mello? 

– Ja, vi har setts utanför Mello, jag ska inte ljuga om det. Men inga fler kommentar nu, säger hon och skrattar.

Annons

Chris kommer ju till efterfesten efter finalen, ska ni umgås då? 

– Ja, det gör han. Ja, vi kommer att hänga på festen, säger Lisa Ajax.

Lisa Ajax och Christopher Martland flirtade vilt på efterfesten i Linköping. Foto: IBL

Christopher Martland bekräftar för Hänt att han och Lisa har setts utanför Melodifestivalen genom åren, då hon bland annat medverkade i musikvideon till De vet du-låten “Dansa som kungen” 2015.

– Jag och Lisa har känt varandra rätt länge, hon var ju redan med i vår video och vi gjorde den officiella DJ Hunk-remixen till hennes “Idol”-låt också när hon vann där för tre år sen. Så det är inget nytt att vi och hon är polare, säger han till Hänt.

De vet du-medlemmen vill inte kalla relationen “en flirt”, men menar att han och Lisa är goda vänner.

– Hon är en grym tjej, men vi är bara vänner. Jag tror inte hon skulle vilja dejta någon som åker ut mot FO&O i duellen, det är ju pin, säger han och skrattar.

Se även: Lisa Ajax hyllning till alla mammor <3

Se Lisa Ajax reaktion efter obekväma kärleksfråganBrand logo
Se Lisa Ajax reaktion efter obekväma kärleksfrågan

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons