LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här är Lisa Ajax vågade tatuering: "Har tänkt i två år"

17 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Lisa Ajax har gjort en tatuering på sidan av bröstkorgen – för Hänt berättar nu artisten varför.
Annons

Förra veckan tog sig Lisa Ajax, 18, till andra chansen i Melodifestivalen 2017 med bidraget “I don’t give a”. För att fira sin succé, och kanske för att fira att hon tog sig igenom alla skandalanklagelser kring sin låt med ordet “fuck” i, har artisten nu gjort en tatuering.

Bredvid Lisa Ajax bröstkorg, på sidan av kroppen, sitter nu ett stort lejon och vakar över henne. På Instagram visar artisten upp sin nya gaddning och skriver samtidigt vad lejonet symboliserar för henne.

”Lejon är modiga, självsäkra och har inget emot att få lite uppmärksamhet då och då – de drar sig inte från att skina så starkt som de bara kan, precis som solen”, skriver hon.

– Jag gjorde den igår. Jag har tänkt på att tatuera in ett lejon i säkert två år, men var bara osäker på placeringen. Jag är född i augusti så jag är ett lejon och jag tror mycket på astrologi och tycker att allt stämmer väldigt bra in på mig när det kommer till att vara ett lejon. Dom är ståtliga och vackra djur så det är därför jag ville tatuera in ett, säger Lisa Ajax till Hänt.

Annons

Enligt astrologin är personer födda i lejonets tecken passionerade, stolta och älskar att få bekräftelse. De har inget emot att visa upp sig och har ett gott självförtroende. Dessutom verkar de vara extremt smärttåliga, i alla fall om man ska tro Lisa själv.

– Jag trodde smärtan skulle vara värre men jag stod faktiskt ut. Folk har ju sagt “Omg, ska du göra på revbenen? Det kommer göra sååå ont”, men så farligt var det absolut inte. Jag är ganska smärttålig har jag märkt. Ett tag blev jag så bedövad att jag inte kände någonting alls, säger Lisa Ajax.

https://www.instagram.com/p/BQjHok_A9Ba/?taken-by=lisaajax

I kommentarsfältet hyllas artisten nu av både fans och kändisar för sin nya tatuering.

“Fin!!!”, skriver schlageraktuella Robin Bengtsson, 26.

“Love it!!”, skriver Josefine Myrberg, 19, som tävlade i “Idol” samtidigt som Lisa.

“SASSY!!!”, skrive Jennie Thellberg, 21, en annan  “Idol”-kollega.

Vi får väl se om Lisa Ajax lejon kan hjälpa henne att ta sig vidare till final när Andra chansen går av stapeln den 4 mars.

Se klippet när Lisa Ajax berättar om de tuffa skolåren: “De kallade mig för dvärg”:

Videon kunde inte hittas

Lisa Ajax berättar om tuffa åren: "De kallade mig dvärg"Brand logo
Lisa Ajax berättar om tuffa åren: "De kallade mig dvärg"

Foto: IBL, Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons