LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter romansryktet – Lisa Ajax svar om relationen med Frans

03 mar, 2017 
AvJohanna Bladh
Under den andra deltävlingen av Melodifestivalen i Malmö sågs Lisa Ajax och Frans Jeppsson Wall trivas gott i varandras sällskap. Ett rykte om romans mellan dem uppstod – och nu svarar Lisa på vad hon har för relation med Frans.
Annons

Efter den tredje deltävlingen av Melodifestivalen i Malmö så cirkulerade en del rykten om en romans mellan Lisa Ajax, 18, och förra årets Mello-vinnare Frans Jeppsson Wall, 18. De två unga artisterna befann sig båda på efterfesten i Malmö och sågs dansa loss tillsammans, och det var då det började tisslas och tasslas.

När Hänt träffar Lisa i Linköping så vill hon varken bekräfta eller dementera ryktena om kärlek mellan de två sångfåglarna.

Frans och Lisa shakade loss på dansgolvet i Malmö. Foto: Ola Axman / IBL

– Jag säger inga kommentarer, för det är väl det man säger när man inte har något att säga om det? Då säger jag varken A eller B, säger Lisa till Hänt TV.

Annons

Lisa berättar att hon fortfarande är singel och att det inte finns så mycket kärlek i hennes liv just nu. Men Frans är inte helt ute ur hennes liv, de håller fortfarande en del kontakt och sågs senast på Grammisgalan som gick av stapeln i veckan.

– Det är väl klart att man hörs ibland, som med vilken annan människa som helst, säger Lisa.

Men om det är någon kärlek mellan dem återstår att se, de verkar i alla fall ha fattat ett gott tycke för varandra.

– Vi är kompisar, avslutar Lisa.

Se Lisas reaktion efter kärleksfrågan här: 

Se när Lisa Ajax svarar på romansryktet om FransBrand logo
Se när Lisa Ajax svarar på romansryktet om Frans

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

text: Jonna Friberg Wennerberg

Annons