LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Lisa Ajax: "Jag har aldrig haft en pojkvän"

11 feb, 2017 
AvJohanna Bladh
Lisa Ajax har aldrig haft en pojkvän och är rädd för att dejta. Nu berättar artisten om sitt singelliv – och om hur hon springer ifrån killar.
Annons

Lisa Ajax, 18, är singel och dejtar ingen. Artisten, som just nu är aktuell i Melodifestivalen 2017 med sin kärlekslåt “I don’t give a”, sjunger om förhållanden på scen – men samtidigt har hon själv inte haft en kärleksrelation sedan hon gick i tvåan på lågstadiet.

– Jag har aldrig haft en riktig pojkvän, jag har inte varit tillsammans med någon på riktigt. Min senaste kille var i tvåan på lågstadiet. Så jag har heller aldrig blivit sårad. Det var typ när man var liten och var ledsen för att den snyggaste killen i klassen var tillsammans med någon annan, säger Lisa Ajax.

Artisten berättar att hon inte är intresserad av att träffa någon och hitta kärleken heller just nu. I stället undviker hon gärna potentiella kärlekssituationer och dejter.

– Jag är kanske lite rädd för att dejta. Jag springer ifrån dem. Jag tycker inte om när man bokar ett bord på en fin restaurang och bara “nu ska vi sätta oss och lära känna varandra”. Då tycker jag att vi i stället kan gå hem och kolla Netflix, säger hon och fortsätter med ett skratt:

– Så nej. Jag dejtar ingen nu. Det är ingen som vill dejta mig.

Lisa Ajax. Foto: IBL
Lisa Ajax. Foto: IBL

Det måste ju vara jättemånga som vill dejta dig, får du inte massa meddelanden?

– Jo, det är sant. När folk vill bjuda ut mig så säger jag att “jag hör av mig” och så gör jag inte det, så det är lite taskigt. Men jag blir så obekväm i sådana situationer. Jag tror att jag kommer att hitta kärleken på något annat sätt än att dejta runt. Vi får se när det kommer, säger hon.

Text: Linda-Marie Nilsson

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons