Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lisa Ajax oväntade framtidsbesked om Melodifestivalen: ”Aldrig”

18 aug, 2019 
Andreas Kristensson
Lisa Ajax nya besked om Melodifestivalen
Lisa Ajax tog sig till final i Melodifestivalen 2019 och slutade på en niondeplats med låten Torn. Nu berättar Lisa om sina tankar kring att ställa upp i musiktävlingen ännu en gång.
Annons
Allt du vill veta om Lisa Ajax – från Idol till MelodifestivalenBrand logo
Allt du vill veta om Lisa Ajax – från Idol till Melodifestivalen

Artisten Lisa Ajax, 21, vann TV4:s Idol 2014 och har sedan dess varit med i Melodifestivalen hela tre gånger. Senast var i år när hon ställde upp med låten Torn. Första gången uppträdde Lisa med låten My Heart Wants Me Dead som slutade på en sjundeplats. Året därpå gav hon låten I Don’t Give A ett försök på Mello-scenen men hamnade tyvärr återigen på en bottenplacering.

När det kommer till privatlivet har Lisa Ajax tidigare berättat om att hon alltid varit singel och faktiskt aldrig haft ett förhållande. Nu berättar artisten att hon fortsatt är singel trots de tidigare romansryktena med Christopher ”Chris” Martland, 29.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har inte mitt hjärta krossat, jag är singel, och väldigt glad som jag njuter av. Jag är bara 21 år, kärleken kommer när den kommer. Om man vill tillräckligt mycket kommer saker till en automatiskt, säger Lisa Ajax till Hänt.

Lisa Ajaxs nya besked om Melodifestivalen

Efter att varit med i Melodifestivalen tre gånger, 2016, 2017 och 2019, har Lisa Ajax blivit lite av en Mello-artist, något hon själv inte vill definiera sig som. Därför har hon nu beslutat sig för att inte ställa upp i musiktävlingen igen inom den närmsta framtiden.

Annons

– Jag kommer förmodligen aldrig tillbaka till Melodifestivalen, man ska aldrig säga aldrig, men det är ingenting jag vill just nu i alla fall, säger Lisa Ajax.

Hon förklarar att det nu handlar om att lägga 100 procent på sin egen musik fokusera på att få fram nya låtar.

– Jag fokuserar enbart på att få sitta i studion till hösten och sommaren har gett mig möjligheter att få tänka en hel del, gigga och umgås med mina nära och kära, förklarar Lisa Ajax och fortsätter kryptiskt:

– Jag har haft en bra tid under sommaren där jag noga funderat vad jag vill göra och den som väntar på något gott.

FOTO: WIXTRÖM PETER/Aftonbladet/TT, Jonas Ekströmer/TT

Annons