Lisa Ajax fina överraskning till sin mamma: "Hon grät"

Lisa Ajax ville överraska sin mamma Paula med att tatuera in hennes namn på sin arm. Nu visar Melodifestivalen-stjärnan upp sin kärlekshyllning. – Mamma blev chockad och rörd, och jag tror att hon grät lite också, säger Lisa Ajax.

Lisa Ajax, 18, vann tittarnas kärlek i Melodifestivalen 2017 med sin låt ”I don’t give a” och tog sig hela vägen till final. Men det var inte bara från tittarna som artisten blev överöst med kärlek. En som ständigt finns på plats, stöttar och hejar på Lisa är hennes mamma, Paula Korhola.

Och nu har Lisa valt att hylla henne tillbaka. På artistens underarm sitter nu en snirklig liten tatuering med mammas namn “Paula”.

– Jag har tatuerat in min mammas namn, Paula, på armen. Jag ville göra den för henne bara för att hon är den starkaste, klokaste och finaste människan jag vet. Hon har funnits vid min sida hela tiden från dag ett, säger Lisa Ajax till Hänt och fortsätter:

– Det är så svårt att förklara i ord hur mycket hon betyder, så då valde jag att visa min uppskattning för henne på det här sättet i stället.

LÄS OCKSÅ: Lisa Ajax om romansen med artisten: ”Vi träffas utanför”

Tatueringen kom minst sagt som en överraskning för Lisa Ajax mamma, som inte visste om vad dottern planerade. Men när Paula Korhola fick se sitt namn på dotterns arm, brast det för henne.

– Jag berättade inte för mamma att jag skulle göra tatueringen, utan sa att jag skulle åka och kolla på en ny bil. Och så kom jag hem med tatueringen istället. Mamma blev chockad och rörd, och jag tror att hon grät lite också, säger Lisa Ajax och skrattar.

Hur känns det att alltid bära med mamma på armen från och med nu?

– Det känns bra att jag får ha en liten, liten, liten del av henne på armen i resten av mitt liv. Hon betyder så mycket, så det är lite som en trygghet för mig att ha hennes namn där, säger Lisa Ajax.

LÄS MER: Lisa Ajax svar om romansryktet – med Frans

Här är Lisas fina tatuering till sin mamma! 

Foto: Privat

Foto: IBL

SENASTE NYTT!