Lisa Ajax avslöjar för första gången: Så lång är jag

Lisa Ajax är näst kortast i sin släkt – och i en ny video på Youtube avslöjar artisten nu för första gången exakt hur många centimeter lång hon faktiskt är...

”Melodifestivalen”-stjärnan och ”Idol”-vinnaren Lisa Ajax, 19, väckte förra veckan stor uppmärksamhet på Instagram, efter att hon publicerat en bild på sig själv i t-shirt och bikinitrosor. Flera följare gick då till angrepp mot artisten och menade att hon ”sexualiserar sin kropp” och är en ”dålig förebild”.

Lär dina barn att älska sig själva och att aldrig skämmas över sina kroppar istället för att lära dina barn att gömma den”, skrev Lisa Ajax då bland annat som svar till hatarna.

Så lång är Lisa Ajax

En annan fråga om kroppen som ständigt förföljt artisten är den om hennes längd. På Google är “Lisa Ajax + längd” en populär sökning och i en ny video på sin Youtube-kanal väljer nu Lisa Ajax att för första gången avslöja hur lång hon faktiskt är.

– Jag är näst kortast i min släkt. Jag är 152 centimeter, men min moster är 150 centimeter. Så jag slår henne där lite grann, säger hon i videon och skrattar.

Lisa Ajax slog igenom när hon vann Idol 2014.

Lisa sjöng och uppträdde redan som barn.

Lisa Ajax har varit med i Melodifestivalen två gånger tidigare.

Lisa Ajax på Rockbjörnen.

Nu tävlar hon för tredje gången med låten Torn.

I klippet berättare Lisa Ajax också vilken skostorlek hon har.

– I klackar har jag storlek 33-34. Det betyder att jag typ inte äger några klackar som passar, utan bara klackar som är för stora, säger hon och fortsätter:

– Jag får fixa och trixa med dem hela tiden och brukar klippa sönder sådana där grejer som man har i hälen, för att fylla ut skon så att min fot ska passa.

SE OCKSÅ: Lisa Ajax berättar om tuffa åren: “De kallade mig dvärg”

LÄS MER: Lisa Ajax om romansen med artisten: ”Vi träffas utanför”

LÄS MER: Därför rasar fansen mot Lisa Ajax bild: “Sorgligt att se”

Foto: Stella