Lionel Lundell gör succé med sitt Instagramkonto

Jonna och joakim Lundells Instagram-konto till sonen lionel
Inte ens ett dygn har gått sedan Lionel Lundell såg dagens ljus, men Joakim och Jonna Lundells son gör redan succé på Instagram med sitt eget konto.
Annons

Glädjen är stor i familjen Lundell – under onsdagseftermiddagen födde Jonna Lundell sitt och Joakims andra barn. Sedan tidigare har de dottern Lunabelle, 2, som nu är storasyster till en lillebror med namnet Lionel Logan Alexander Lundell.

Annons

Spänningen bland följarna har varit olidlig de senaste dagarna då Jonna dels fått hjälp med att sätta igång förlossningen på naturlig väg och på så vis haft värkar som kommit och gått. Under måndagen gick dessutom hennes vatten, en fingervisning om att det då inte var lång tid kvar innan hon skulle föda.

Men värkarna uteblev och det var planerat att hon skulle sättas igång under onsdagen om ingenting skedde av sig själv.

Annons

Joakim Lundell missade sonens födsel

Under onsdagsmorgonen körde Joakim in Jonna till förlossningen, men snöpligt nog var han tvungen att lämna henne där och vänta utanför – reglerna under coronapandemin  är att papporna får vara med under förlossningen först när det är dags.

Men för paret Lundell gick det inte riktigt helt enligt plan, Jonnas förlossning drog igång med sådan kraft och fart i slutet att Joakim inte hann in i förlossningssalen förrän efter att sonen var född.

– Det är lite tråkigt men det viktiga är att han är här, att han mår bra, att Jonna kände att det var okej vilket hon gjorde, säger Joakim Lundell på sin Instagram-storie under onsdagskvällen.

Något som också gick snabbt för paret var att skapa ett Instagramkonto åt den nyfödda sonen. Redan under onsdagskvällen fanns den första bilden publicerad på Lionel på hans alldeles egna konto. Och trots att han inte ens kan titulera sig som en dag gammal så har han i skrivande stund fler än 20 000 följare. Det kan  tyckas vara många följare för en nyfödd liten kille, men sanningen är att hans storasyster Lunabelle också har ett eget konto – där hon följs av fler än 209 000 personer!

Annons

Här är allt om Lionel Lundells Instagram

I dagsläget följer Lionel bara tre konton; mamma Jonna, pappa Joakim och storasyster Lunabelle.

Men varför har Jonna och Joakim Lundell skapat ett konto åt sin son på Instagram?

”Här kommer vi att bomba bilder på vår son, för att inte trötta ut er med det på våra andra sociala medier”, står det i beskrivningen.

Lionel Logan Alexander Lundells Instagramkonto
I skrivande stund har Lionel över 20 000 följare, vi gissar att han nått fler än 100k innan han fyllt två dagar.
Annons

Följarna av familjen Lundell verkar dock älska att även kunna följa familjens nytillskott och jublar över hur otroligt söt han är, och gratulerar även familjen till lilla Lionel.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…