Linus Wahlgrens stöd till Måns Zelmerlöw – efter tuffa beskedet

Linus Wahlgren & Måns Zelmerlöw

Nyligen fick Måns Zelmerlöw ett besked som tog väldigt hårt på honom.
Nu stöttar Linus Wahlgren artisten efter det tuffa beskedet.
”Så ledsen”, skriver han.
Måns Zelmerlöws egna ord om sjukdomskampen med sonen Albert
Slå på ljud

Coronapandemin drabbar alla på ett eller annat sätt och en yrkesgrupp som är extra utsatt just nu är de som jobbar inom kulturbranschen. Flera gånger har artister och skådespelare höjt sin röster angående situationen, och många har varit frustrerade att de på grund av de rådande restriktionerna tvingats ställa in sina konserter och föreställningar.

Men när restriktionerna om hur många människor som tillåts vara tillsammans på offentliga platser höjdes var det många som fick tillbaka hoppet, och på en gång började det planeras både en och annan show. Några som hoppades på det bästa var inga andra än Hero-artisten Måns Zelmerlöw och den folkkära komikern Per Andersson. Tillsammans planerade nämligen att bjuda på en julshow blandat med komedi och skönsång i regi av stjärnregissören Edward af Sillén.

Showen de har skapat heter Tomten och bocken – en slags julshow och hade premiär på Hamburger Börs i Stockholm den 13 november. Den skulle ha spelats under november och december och arrangören var noga med att följa Folkhälsomyndighetens restriktioner. Men i samband med de hårdare restriktionerna som kom rätt så nyligen tvingas de nu att lägga ner. I en intervju med Aftonbladet berättar Måns om den stora besvikelsen.

– Det är oerhört tufft, men det viktigaste är att stoppa smittspridningen. Vi tycker att vi jämfört med många andra platser, som exempelvis köpcentrum, har följt reglerna och mer därtill. Så det är klart att det gör ont att behöva ställa in.

Han fortsätter:

– Vi ville visa att vi måste hitta en väg ur krisen där kulturen och underhållningsbranschen kan fungera – och så blir mattan undandragen under våra fötter efter premiären, säger han.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Linus Wahlgrens ord till Måns Zelmerlöw efter tuffa beskedet

Efter det tuffa beskedet har artisten stöttats av både vänner och kollegor, och trots att många fans hade sett fram emot den roliga julshowen är även de väldigt förstående.

”Det är så synd men ni får satsa på nästa jul. Ni är då bra och roliga.”, skriver bland annat en följare.

”Detta är så tråkigt. Hoppas allt snart blir bättre, skriver en annan.

Vissa har även kommit med idéer som att de ska sälja julshowen till någon tv-kanal då det förmodligen är många som vill se den roliga showen.

Men någon annan som också visar sin största empati till sångaren är skådespelaren Linus Wahlgren. Efter att han varit och sett showen skriver han på sin Instagram:

”Tack Måns och Per och alla inblandade för en härlig julshow. Så ledsen för er skull efter allt jobb.”

LÄS OCKSÅ: Linus Wahlgren om livet med barnen – efter skilsmässan från Jessica Wahlgren

LÄS OCKSÅ: Måns Zelmerlöws lycka efter hustrun Ciaras offentliga kärlekshälsning

FRÅN FÖRSTASIDAN