Linus Wahlgren och Jessica firade skilsmässan med gemensam solresa

Linus Wahlgren och Jessica Wahlgren är äntligen skilda. Men de hatar inte varandra för det. Tvärtom.

Linus Wahlgren, 38, och Jessica Wahlgren, 40, kan äntligen andas ut efter att deras 2,5 år långa skilsmässoprocess till slut är över!

I september 2012 lämnade paret in en skilsmässoansökan efter att kärleken i deras fem år långa äktenskap tagit slut. Men eftersom de glömde bort att fullfölja ansökan försökte de förgäves att vädja till Svea Hovrätt om att få fullfölja den.

– Vi bor i dag i två olika hus och har delad vårdnad om våra barn. Vi önskar därför att vår ansökan om äktenskapsskillnad fullföljs och att beslutet om avskrivning av målet hävs, sa de då.

Jessica och Linus är äntligen skilda. Foto: Jonas Hessman

Jessica och Linus är äntligen skilda. Foto: Jonas Hessman

I februari förra året nekade dock hovrätten deras prövningstillstånd och paret fick ansöka om äktenskapsskillnad på nytt. I juli förra året skickade de in en ny ansökan, men bad denna gång att få slippa betänketiden på sex månader, trots att det är sedvanligt om man har barn under 16 år.

Tingsrätten godkände dock inte parets vädjan om betänketiden, och därför gick skilsmässan igenom först i slutet av januari i år. Denna gång gjorde dock paret alla rätt och fullförde ansökan.

Det betyder dock inte att exen slutat umgås! För några veckor sedan åkte hela familjen Wahlgren ner till Thailand där Linus ska spela in andra säsongen av 30 grader i februari. Jessica lade upp en bild på Instagram där exmaken syns i bakgrunden.

– Tänkte ta en selfie med barnen badandes i bakgrunden men då dök den här galningen upp, skriver hon skämtsamt på fotodelningsappen.

Linus och Jessica bor idag isär, men bara ett stenkast från varandra i Täby, norr om Stockholm, och har delad vårdnad om barnen Linn, 9, och Colin, 5.

Andra gillar:

Laila Bagges tuffa bakslag: “Det är en stor sorg”

Chockbilden på Kim Kardashian – vad tror du det är?

13 kändisar som har en dubbelgångare av annan etnicitet

SENASTE NYTT!