Linnea Widmarks nya liv efter uppbrottet från Benjamin

Linnea Widmark
Det är snart ett år sedan Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark gjorde slut.
Så här ser henens nya liv efter uppbrottet ut.
Annons

Artisten Benjamin Ingrosso, 22, och bloggerskan Linnea Widmark, 23, träffades redan som tonåringar. I många år hade de ett av-och-på-förhållande men gjorde slut för gott tidigare i år.

Efter att det länge hade spekulerats i om paret hade gjort slut valde Benjamin att bekräfta det i samband med att hans släppte sin låt I’ll be fine somehow. Låten handlar om ett uppbrott.

Annons

– För mig är det viktigt att det jag skriver är självupplevt, jag skriver som bäst när det är från hjärtat, sa han då till Expressen.

I höstas släppte han låten Costa Rica som blev en stor hit. Den sista textraden lyder ”I want to go to Costa Rica so I can bring back my Linnea”, vilket kan översättas till ”Jag vill åka till Costa Rica så att jag kan hämta hem min Linnea”.

Annons

Linnea Widmarks liv i Costa Rica

Benjamin Ingrossos ex-flickvän har nämligen den senaste tiden befunnit sig just där. Att döma av hennes Instagram är hon där för att surfa och bara njuta av naturen. Bloggen har stått still sedan februari i år då hennes senaste inlägg är skrivet. Sin Instagram har hon efter uppbrottet inte uppdaterat lika flitigt, men när det väl kommer ett livstecken från Linnea så är det just bilder från Costa Rica hon lägger upp.

Just nu är hennes tvillingsyster Maja Widmark nere och hälsar på henne. Även kompisen Alice Stenlöf, 23, har flugit ned för några härliga dagar i Costa Rica. På sin Instagram story har Linnea lagt upp filmer och bilder på sin syster och sin vän. Hon har även lagt upp en bild där hon sitter på en strand med en killes armar omkring sig.

”Kan knappt vänta tills jag träffar dig”, skriver hon.

På bilden har hon även lagt till ett hjärta.

Linnea Widmark med kille

Annons

Relationen med Bianca Ingrosso

Innan Benjamin Ingrosso och Linnea Widmarks uppbrott umgicks hon flitigt med familjen Wahlgren/Ingrosso. Bianca och Linnea tillhörde samma tjejgäng och var nära varandra både som svägerskor och som vänner. Efter det att förhållandet sprack har de två tjejerna inte synts ihop. Bianca har även avföljt Linnea på Instagram.

FOTO: TT/Peter Wixtröm, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…