Linnea Widmarks ärliga ord om nya pojkvännen

Linnea Widmarks ärliga ord om nya pojkvännen
Det var ett över ett år sedan Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso gjorde slut.
Efter en allvarlig olycka öppnar nu Linnea upp om den nya relationen.
"Vi gick på bio och pratade om hur tur vi hade att han fortfarande var här och grät" skriver hon i ett inlägg på Instagram.
Annons

Linnea Widmark, 24, och Benjamin Ingrosso, 22, var ett par i över sex år och när nyheten om deras uppbrott var det många som blev chockade. Mer än ett år har nu gått sedan separationen och influensern är numera bosatt i Costa Rica där hon hittat en ny kärlek som hon håller mystiskt anonym.

Annons

Sedan Linnea kom till Costa Rica har hennes bilder på Instagram bytts ut från influenserlivet med uteserveringar och outfitbilder till solnedgångar och surfing, och av hennes uppdateringar att döma verkar hon minst sagt leva i paradiset.

Orden om nya relationen

I doser har Linnea släppt små antydningar om hennes nya relation. För några månader sedan berättade hon i ett inlägg om hur mycket hon tyckte om frukten papaya och avslöjade då sin relationsstatus genom att berätta om hur hon och hennes pojkvän älskar att äta det till frukost.

Annons

“Jag och min pojkvän äter det nästa varje dag och har gjort det den senaste månaden. Bara av att tänka på att jag antagligen kommer att äta det imorgon gör mig exalterad inför frukosten.”

I ett alldeles nytt inlägg på Instagram får vi för första gången en djupare insyn i kärleken mellan paret. I en lång text berättar hon om en dramatisk händelse som hon trodde skulle vara slutet på sin pojkväns liv.

“Min pojkvän fick en sticka i sin fot som nästan dödade honom. Något så litet blev till något så stort.”

Hon fortsätter:
“Vi var tvungna att ta ett flyg till staden dagen efter, för att kolla att allt var okej. Tacka gud att det visade sig vara det.”

Annons

“Vi grät”

Linnea Widmark avslöjar också att relationen blivit väldigt seriös då hon samma helg träffade hans familj. Trots stor nervositet och kring att de inte kunde kommunicera obehindrat med varandra, då de inte talar samma språk, verkar mötet ha blivit lyckat.

“Jag var nervös, för vem skulle inte vara det? Att inte kunna prata varandras språk. Det spelade ingen roll. Vi skrattade, uppskattade och förstod varandra trots språkbarriären.”

Efter den framgångsrika träffen med pojkvännens föräldrar gick kärleksparet på bio för att se en skräckfilm och redan i reklamen tittade de i varandras ögon med kärlek och tacksamhet – något som blev så känslosamt att de inte lyckades hålla tillbaka sina tårar.

Vi gick på bio senare den kvällen och pratade om hur tur vi hade att han fortfarande var här och grät” skriver hon.

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…