LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Linnea Widmark visar upp lyckan – nya bilderna bekräftar

09 jul, 2023 
Simon Lundh
Linnea Widmark
Linnea Widmark var under sex år ihop med Benjamin Ingrosso.
Men 2019 valde paret att gå skilda vägar.
Nu visar Linnea upp lyckan på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrosso bryter ihop – efter snuskiga skämtetBrand logo
Benjamin Ingrosso bryter ihop – efter snuskiga skämtet

Linnea Widmark, 26, var under sex år ihop med artisten Benjamin Ingrosso, 25, innan förhållandet tog slut mellan dem två 2019. Linnea hade en nära relation med hela Benjamins familj och umgicks bland annat mycket med storasyster Bianca Ingrosso, 28.

Trots att paret gjort slut har Pernilla Wahlgren, 55, vid några tillfällen delat bilder på Linnea och Benjamin från deras tid som par.

Linnea Widmark om tidigare förhållandet

Linnea valde att under en period efter uppbrottet att flytta till Costa Rica, där hon träffade en ny kille. Ett förhållande som tog slut efter ett tag. I podcasten Två meter dumheter, som drevs av Emilio Araya, 27, och Rosanna Charles, 33, har Linnea tidigare berättat om relationen till sitt ex.

– Det var ett extremt nedbrytande förhållande, sa hon då i podden.

När Linnea till en början flyttade var hon väldigt aktiv på sitt Instagramkonto. Men under tiden blev hennes inlägg färre och färre, och i podden berättade Linnea att hon var orolig för hur hennes bilder skulle mottas av den dåvarande pojkvännen.

Annons

– Jag jobbade väldigt mycket med sociala medier och Instagram innan jag träffade honom. Och det förstördes helt, sa Linnea.

Linnea berättade vidare att hon i dagsläget är på en bättre plats i livet än vad hon var under sin tid i Costa Rica.

– Jag börjar alltid gråta när jag pratar om det här för det är verkligen ett trauma. Det läker fortfarande. Men aldrig mer.

Linnea Widmark visar upp lyckan på Instagram

Nu när Linnea är tillbaka i Sverige sedan en några månader och hon har återigen börjat publicera mer på sitt konto igen. Nyligen delade hon med sig av bilder och kortare videos från förra månaden och det verkar som att hon fått en riktigt bra start på sommaren.

"Du var så bra juni", skriver Linnea i sitt inlägg.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Peter Wixtröm/Aftonbladet

Annons