Linnéa rasar efter bonde-Jennifers fråga: Det räcker nu!

I avsnitt 12 oroar sig hästbonden Jennifer Erlandsson över att Linnéa Åberg inte fått veta sanningen om bönderna Erik Bäckmans och Sigrid Bergåkras natt tillsammans. Men i verkligheten visste Linnéa om allt - och hon är inte glad över Jennifers fråga.

I avsnitt 12 av Bonde Söker Fru har bönderna Erik Bäckman, 21, Sigrid Bergåkra, 43, Jennifer Erlandsson, 33, och Per Sundin, 56, hittat sina kärlekar. Det är dags att åka på en lyxig och romantisk semester. Nytt för i år är att alla paren åker till samma destination. De ska dessutom bo på samma hotell.

Det får hästbonden Jennifer att reagera. I programmet luftar hon sin oro över Erik flickvän Linnéa Åberg, 21, inte ska veta om att Erik och Sigrid tillbringat en natt tillsammans:

– Det var en lite speciell känsla där en stund när vi stod i gruppen och Erik förstod att vi ska åka ihop. Man såg i hans ögon att det rullade lite snabbt liksom. Jag hoppas att de har berättat för sina respektive så att vi inte får några obehagliga chocker här eller några konstiga känslor, säger Jennifer Erlandsson.

Jennifer Erlandsson frågar ut Erik Bäckman om Linnéa Åberg under kärlekssemestern.

Jennifer Erlandsson frågar ut Erik Bäckman om Linnéa Åberg under kärlekssemestern.

När bönderna Jennifer och Erik får möjlighet till en pratstund under semestern frågar hon hur Erik har tänkt kring situationen med Sigrid:

– Hur tror du Linnéa kommer att reagera om och när hon får reda på detta? frågar Jennifer Erik.

– Hon vet att det inte är någonting så hon kommer inte bry sig så värst mycket, säger Erik som menar att han berättat för Linnéa om känslorna, men inte om vad som faktiskt hände.

Något Erik Bäckman var uppenbart obekväm med.

Något Erik Bäckman var uppenbart obekväm med.

Men när Hänt kontaktar Linnéa Åberg visar det sig att hon redan visste om allt om Erik och Sigrid förflutna:

– Jag visste om det, men de har vinklat det som att jag inte visste något. Erik berättade det för mig. Sen kände jag ju Sigrid sen innan så hon har också berättat för mig.

För Erik Bäckman och Linnéa Åberg blomstrar kärleken.

För Erik Bäckman och Linnéa Åberg blomstrar kärleken.

Varför tror du att det framställs som att du är ovetande om det?

– De utnyttjar situationen och att jag är en känslig människa. De vill ha mer drama än vad som behövs, skulle jag tro. Det var ju inte en så stor grej som alla säger att det är, berättar Linnéa Åberg och fort.

Linnéa Åberg och Erik Bäckman njöt av sin heta semester.

Linnéa Åberg och Erik Bäckman njöt av sin heta semester.

Linnéa Åberg upplever att TV4 bestämt sig för att framställa henne som svartsjuk och osäker. Det har lett till att hon fått utstå mycket näthat, något som Hänt skrivit om tidigare.

– Alla skämtar om att ”nu kommer Linnéa bli helt galen när hon får veta om Sigrid och Erik”. Men jag har vetat om det så himla länge så det är bortglömt redan, säger Linnéa till Hänt.

Men det låter på Erik som om du inte visste om allt?

– Han blev ju helt chockad över att Jennifer frågade något sånt på vår kärleksresa. Det var helt sjukt. Det var verkligen att förstöra stämningen. Han visste inte ens vad han skulle svara. Han visste inte heller om jag ville att han skulle säga att han visste det.

Läs mer: Linnéa efter Bonde-Eriks “svek” i tv – berättar om hatet

Linnéa Åberg säger att hon är besviken över att Jennifer Erlandsson överhuvudtaget ställde frågan till Erik Bäckman.

– Resan var ju till för att paren skulle lära känna varandra, det skulle bara vara glatt och kärleksfullt. Det var väldigt onödigt att ta upp en sån grej. Det har ju tagits upp i varje program. Det räcker nu!

Läs mer: Efter Bonde-Eriks kärleksval: “Nu ska jag hångla upp honom”

Foto: TV4

SENASTE NYTT!