Artikeln innehåller reklamlänkar

Linnea Landströms ord om könssjukdomen i Paradise hotel

Linnea i Paradise hotel 2019

I Bladhs Bikt på Viafree berättar Paradise hotel-deltagaren Linnea Landström att det ska ha spridits en sjukdom på hotellet under inspelningen.

Paradise hotel 2019 rullar just nu på TV3 och lockar hundratusentals tittare. Varje vecka får vi följa hur deltagarna väljer en partner och den som blir utan partner måste lämna lyxhotellet.

Nu avslöjas det att deltagarna i årets säsong ska ha delat fler saker än bara solkräm och mikrofoner. Under inspelningarna ska nämligen ett klamydia-kaos ha brutit ut – enligt Farmen-profilen Linnea Lindström, 23.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Det är när hon deltar i intervju-programmet Bladhs Bikt på Viafree som Linnea berättar om situationen.

– Det var en som låg med nån innan och så fick den personen klamydia. Och så ligger den med nån som ligger med nån, och så går det runt i en cirkel, berättar hon.

Linnea Landströms ärliga ord om klamydian i Paradise hotel

Bladhs Bikt är ett samarbete mellan Viafree och Hänt Plus där programledaren Johanna Bladh träffar årets deltagare i Paradise hotel för att grilla dem med hårda frågor.

Här avslöjar Linnea att en person ur årets säsong ska ha spridit sjukdomen vidare till resterande.

– Det var i huset, vi har kunnat spåra till vem det är som smittat gänget från första början, berättar hon i programmet.

Linnea Landström själv ska dock ha klarat sig undan att bli smittad.

– Jag fick inte klamydia, puh, säger hon.

Men deltagarna själva verkar ha tagit ganska lätt på händelsen.

– Vi har ju vår chattgrupp, så vi döpte ju om oss till ”klamydia-gruppen”, säger Linnea och skrattar.

Susanne Nylén, Presschef för NENT Group i Sverige, förtydligar att reglerna kring att du ska vara helt frisk från könssjukdomar under inspelningarna är hårda.

– Deltagarna i Paradise Hotel testas för könssjukdomar innan inspelning och om de har en könssjukdom får de inte komma in i huset, säger hon.

Klamydia är en bakterie som sprids framförallt genom oskyddat samlag, ofta ger sjukdomen inga symtom alls men kan leda till sterilitet om den inte behandlas.

Bladhs Bikt sänds varje söndag på Hänt Plus och Viafree – HÄR kan du se veckans avsitt med Linnea Lindström som dessutom svarar på tittarnas frågor.

LÄS MER: Efter Paradise hotel – otrohetsbråket mellan Arvid, Emma och Bella

LÄS MER: Paradise hotel-Alexandra om Ludvigs svek: ”Hade flickvän”

FOTO: Viafree

SENASTE NYTT!