Artikeln innehåller reklamlänkar

Linnea Henrikssons nya plan efter sonens födsel: ”Så speciellt”

Linnea Henrikssons nya plan efter sonens födsel: ”Så speciellt”

I april blev artisten och låtskrivaren Linnea Henriksson mamma till en liten son. Men hon låter inte jobbet och sin passion för musiken vänta utan åker ut på sommarturné. Detta blir tredje sommaren i rad som hon åker runt och spelar på olika platser, men nu avslöjar artisten hennes nya plan för det här året.
Slå på ljud

Linnea Henriksson, 32, är den folkkära artisten, låtskrivaren och producenten som slog igenom i TV4:s succéprogram Idol 2010, och i höstas var hon aktuell i kanalens andra succé Så mycket bättre. Hennes tolkningar av de andra artisternas låtar har efter programmet hyllats av både andra artister och massor av lyssnare.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Men det var inte bara en uppskattad medverkan i Så mycket bättre som stod för glädjen i Linnea Henrikssons liv i höstas.

Mitt under Så mycket bättre delade hon med sig av den glada nyheten om att hon och sambon Wille Alin, 32, väntade barn. Samtidigt meddelande hon att hennes turné Gläns över sjö och Grand som under vintern hölls på Grand hotel inte skulle fortsätta under våren, av förklarliga skäl.

Grand hade ingen discokula så vi fixade en egen. Premiär på fredag och tipz, haffa de sista biljetterna NU för det blir ingen vårturné av obvious reasons”, skrev Linnea Henriksson i bildtexten i ett inlägg på Instagram där hon avslöjade att hon hade en liten bebis i magen.

Det var den 18 april som Linnea meddelade omvärlden att hennes lilla son kommit till världen. Några veckor efter förlossningen startade artisten en blogg och där har hon delar med sig av sitt vardagsliv, tankar och känslor.

Efter mindre än två månader som mamma gick Linnea tillbaka till jobbet och i ett blogginlägg från i början av juni delar hon med sig av bilder från en repetition inför sommarens turné. Även sonen är med såklart, vilket Linnea visar genom en bild på henne där hon ammar.

Hjälpen under turnén

Det här blir den tredje sommaren i rad som 32-åringen åker ut på turné med sitt älskade band, som bland annat består av sambon och kärleken Wille.

I ett nytt blogginlägg skriver Linnea Henriksson att hon sitter i husbilen på väg från hemmet i Stockholm mot en spelning i Malmö med Wille som chaufför.

Artisten berättar då också om sin plan får sommarens turné som nybliven förälder.

“I år är så speciellt också med tanke på vår lilla familj. Mor- eller farföräldrar (sjukt att skriva det ändå) är med alla stopp. De flesta har vi sen löst med husbil rent transportmässigt för att alltid kunna ha med det som behövs samt kunna ha bebis på bra och nära ställe när vi jobbar”, skriver Linnea Henriksson.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Instagram

SENASTE NYTT!